HCL.HR

PlayStation Now stiže u Europu sljedeće godine

ToxarE 12.08.2014.   •   2 komentara


Sonyjev servis za streamanje starijih igara na PlayStationu 4 te odabranim televizorima tijekom 2015. će stići i na naš kontinent, a betu će prvi isprobati stanovnici Ujedinjenog Kraljevstva.

Šef Sony Europea, Jim Ryan, tijekom PlayStationove Gamescom konferencije potvrdio je kako će PlayStation Now tijekom 2015. godine stići i u Europu. Sonyjev servis za streamanje starijih igara svoj će debi na našem kontinentu imati na području Ujedinjenog Kraljevstva, čiji će gameri prvi moći prvi isprobati betu.

Servis je s otvorenom PS4 betom krenuo 31. srpnja na području SAD-a te Kanade, s otprilike 100 početnih igara za streamanje, a naslovi se mogu iznajmiti na periode od sedam, 30 te 90 dana. Sony je potvrdio kako trenutno radi na osmišljavanju konkretnih modela pretplate.

Komentari (2)

  • TessaraVejgan

    13.08.2014 - 09:44

    Sviđa mi se, ali kakav internet treba za to i kolika je cijena. Može netko od ekipe objasnit malo onaj PS TV uređaj (neki članak ili nešto) jer nisam ih baš dobro skužio jučer. To isto služi za igranje Vite i starih igara na Tv ili na više TV-a.

  • vjkzg

    13.08.2014 - 12:43

    Prije 2 god sam poželio zaigrat stare dobre PS1 naslove i jednostavno preko PC emulatora ih sve redom zaigrao.F1 97,Red Alert,Mortal Combat trilogy itd… tako da me ovi nemogu natjerati da im skupom pretplatom koristim uslugu.Inače dobra i pohvalna ideja i ponuda za old school ekipicu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?