HCL.HR

Po prvi put će se spojiti Pokémon i Tamagotchi franšize

Zoran Žalac 21.11.2018.   •   0 komentara   •   Tehnologija


Iako već postoji hrpa Pokémon igara u Tamagotchi formatu, tek je sada najavljena prva službena verzija – Eeevee Tamagotchi.

Koncepti Tamagotchija i Pokémona u suštini su vrlo slični utoliko što korisnik mora brinuti o virtualnoj životinjici. Ipak, Tamagotchi pripada Bandaiju, a Pokémoni su Nintendovi, tako da do suradnju ovih dvaju franšiza nismo vidjeli. Na Ebayu i kod kineskih švercera moguće je naći hrpu Tamagochi Pokémona, ali sve su to neslužbena izdanja.

No, nakon više od 20 godina postojanja dvaju franšiza, sada je konačno najavljeno i službeno izdanje te će Eevee biti prvi Pokémon koji će dobiti Tamagotchi tretman. Simpatični Pokémon doći će na Tamagotchi u različitim izdanjima, a moći će evoluirati u osam različitih verzija, a to su: Jolteon, Vaporeon, Flareon, Espeon, Umbreon, Leafeon, Glaceon i Sylveon.

Izuzev činjenice da se radi o Pokémonu, ovaj Tamagotchi bit će isti kao i svi drugi. Na žalost fanova, kako Pokémona tako i Tamagotchija, izdanje će za sada biti ograničeno samo na japansko tržište. Ako vam ujko iz Japana i uspije poslati Eevee Tamagotchi, sretno vam bilo s učenjem japanskog.

Označeno sa:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?