HCL.HR

Počela beta Football Managera 2013

Renato Pedišić 20.10.2012.   •   4 komentara


Ako ste obavili prednarudžbu igre, istu možete isprobati već sada. Ako niste, još nije kasno za prijevremeno uskakanje u odijelo virtualnog menadžera.

Ovom ćemo prilikom kao uvod u vijest citirati kolegu Žalca koji je u svojoj recenziji Football Managera 2012 napisao ovo: “Razvojni tim s najvećim izmjenama stoga balansira na nekakvom dvogodišnjem planu – u godini revolucije uvode se nove ideje, dok se u godini evolucije te iste ideje usavršavaju. Obzirom da je prethodna igra uvela neke ključne novitete, Football Manager 2012 u skladu s tim pravilom dolazi kao utvrđeno gradivo s manjom količinom noviteta.”

Budući da ta izjava svakako drži vodu, ono što možete očekivati od nadolazećeg Football Managera 2013 je definitivno velika revolucija, a u njoj već sada možete sudjelovati ako ste obavili prednarudžbu koja vam donosi beta pozivnicu za igru. Ako narudžbu još niste obavili to vam je još uvijek omogućeno, a kroz dobivenu beta pozivnicu moći ćete iskusiti zbilja veliki dio onoga što će puna igra pružati.

Miles Jacobson, direktor Sports Interactivea, o navali igrača da ranije isprobaju njihovu nadolazeću igru napisao je ovo: “Znali smo da će beta verzija igre kroz prednarudžbe biti jako popularna, ali ništa nas nije moglo spremiti na ovoliku navalu i ovoliku razinu entuzijazma.”

Football Manager 2013 za PC izlazi u punom sjaju 2. studenog, dok će beta faza biti aktivna čak do petoga u mjesecu, a ako vas zanima narudžba igre nju možete obaviti ovdje.

FORUM: Football Manager 2013 rasprava

Komentari (4)

  • PavleC

    20.10.2012 - 15:10

    GOTY kao i svake godine 😀
    FM serijal je doveo zaraznost na potpuno novi nivo.

  • Zeus_CM

    21.10.2012 - 00:11

    Jedva čekam da izađe. Uz ovo čekam i SimCity.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?