HCL.HR

Početkom idućeg mjeseca stiže besplatna pucačina The Cycle: Frontier

Stjepan Fikter 25.05.2022.   •   4 komentara


Mijenjajući koncept igre kojeg smo vidjeli u The Cycle, izlaskom Frontiera doživjet ćemo drugačiji posjet Fortuna planetu koji će biti više u stilu Escape from Tarkova.

Prije tri godine imali smo prilike po prvi puta probati The Cycle, pucačinu u PvEvP formatu. Kasnije su u razvojnom studiju odlučili malo promijeniti koncept i najavili su The Cycle: Frontier, igru koju besplatno igramo od 8. 6., kad počinje predsezona.

Frontier će se tako razlikovati po načinu dolaska na planet, pa umjesto čekanja igrača kako bi mogli posjetiti Fortunu III, sad su u pitanju instance, odnosno možemo se uvijek zaputiti ondje. Iako je igra i dalje PvEvP formata, sad koncept više podsjeća na Escape From Tarkov jer se treba i uspješno vratiti u svemirsku postaju kako bi sačuvali sve ono što smo pokupili dolje.

Ipak, neki elementi koje smo vidjeli u The Cycle će i dalje ostati prisutni, no to se uglavnom više tiče resursa, oružja i sl. Sve ostalo je praktički potpuno novo.

Treba i naglasiti kako će The Cycle: Frontier uz Epic verziju biti dostupan i na Steamu, a dva tjedna nakon početka predsezone stiže prva sezona. Preciznije rečeno, pravi izlazak igre je 22. 6. ali svi oni koji započnu ranije, imat će prilike kupiti početne pakete 25% jeftinije ako žele podržati igru.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • Danilo Boljevic

    25.05.2022 - 22:09

    Jaoooo kako nije na konzole, djeluje bas dobro. Nadam se da u buducnosti (ako bude ziva) izadje na konzole.

    • Enrubius

      @Danilo Boljevic, 26.05.2022 - 08:58

      A daaaaj, stvarno sam se i ja ponadao da će se dat na konzolama igrat, šteta.

  • Rastmahatta

    26.05.2022 - 15:08

    Izgleda solidno, možda ju i zaigram

  • kaurazmaj23

    27.05.2022 - 08:26

    Ne znam zašto al sve te “svemirske” sa “svemirskim oružjem” i nekom izmišljenom “nano opremom” mi idu na živce i takve igre me odbijaju u samom startu. Pa da i izgledaju lijepo ne mogu se dugo zadržat na njima jer volim realnije ige kao Call of Duty (naravno bez robota i ostalih idiotarija koje su ubacivali) ili Battlefield i sve što spada u eru 1-2 svjetski rat a ne neke izmišljene idotarije. Svaka čast na trudu što ih rade ali ih ja ne preferiram. Probat ču je sigurno al da če me zadržat 0 bodova. Bio bi red da neki Crysis novi izađe on je podnošljiv koliko toliko. Ako on izađe to če definitivno biti prva normalna NEXT GEN igra mada sumnjam da imaju što takvo u planu. Cryengine 5 je mislim kao stvoren za njega.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?