HCL.HR

Pogledajte kako će izgledati lov u novoj igri Way of the Hunter

Zoran Žalac 19.07.2022.   •   2 komentara


THQ Nordic je demonstrirao kako će izgledati lov na crvenog jelena u njihovoj nadolazećoj igri Way of the Hunter. Uključuje to malo vožnje, malo igranja detektiva i mirnu ruku.

Nadolazeća lovačka igra Way of the Hunter do sada nam je prikazivala svoju lovinu, a sad je red došao da nam pokaže i sam gameplay. Demonstrirana je tako vožnja s kamerom iza automobila, premda je teško iz priloženog zaključiti nešto o samoj fizici. Grafika je doduše, prilično impresivna, ali na to smo u lovačkim igrama već naviknuti.

Gameplay se najvećim dijelom oslanja na takozvano lovačko čulo koje vam ističe stvari poput životinjskih tragova, glasanja i slično. Hunter Sense aktivira se tipkom Y/trokut na kontroleru, dok se preostala navigacija svodi na diskretni kompas na vrhu ekrana.

Pomalo čudno, izdavači Way of the Huntera nisu htjeli prikazati strijeljanje jelena, ali zato u naknadnoj analizi prikazuju hitac slično kao u Sniper Elite igrama, gdje točno vidite jeste li oštetili organ, kosti i sl. I na kraju je još prikazano kako svoj ulov možete preparirati za svoju lovačku kuću.

Way of the Hunter izlazi 16. 8. ove godine za PC, PlayStation 5 i Xbox Series konzole.

Komentari (2)

  • marijan_mi

    19.07.2022 - 18:58

    Čak ne izgleda loše. Do duše ima na sitnica, primjerice vožnja automobilom, malo nespretne kretnje kod vađenja oružja, dvogleda i sl. Iskreno, mislim da će s vremenom kako ju budu nadograđivali i radili na nadogradnjama i ažuriranjima biti dosta dobra simulacija lova. Samo, za sada sam mišljenja da će itko teško biti bolji od The Hunter COTW-a. No on je godinama ma sceni pa i nije zahvalno uspoređivati, ali kada je izašao izgledao je prekrasno i puno obećavao što su kasnije i ispunili. Za ovu nam ostaje vidjeti kakva budućnost čeka.

    • Momentum

      @marijan_mi, 19.07.2022 - 19:56

      Mislim da će ova igra nadmašiti The Hunter ali ne odmah, već nakon dužeg vremena,veliki sam fan The Huntera i općenito lovačkih igara jer me opuštaju i prave mi jako dobru zabavu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?