HCL.HR

Pogledajte Gamescom trailere najznačajnijih Xbox One ekskluziva

ToxarE 12.08.2014.   •   0 komentara


Kao i na E3 sajmu prije nekoliko mjeseci, Microsoft se tijekom svoje Gamescom konferencije fokusirao primarno na ponudu videoigara za svoju Xbox One konzolu. Pogledajte trailere za neke od njih.

Upravo održana Microsoftova konferencija povodom Gamescom sajma obilovala je trailerima i prikazima igara. Većim dijelom bili su to video materijali već najavljenih ekskluziva ili multiplatformskih naslova, no našlo se tu i nekoliko novih. U nastavku vam prenosimo neke od zanimljivijih trailera koji su bili prikazani.

U pomalo neočekivanoj najavi popularna F2P MOBA Smite našla je svoj put na Xbox One. Kao što ćete vidjeti u sljedećem gameplay traileru, fokus konzolaške verzije je na nešto prisnijoj borbi iz trećeg lica umjesto klasičnog izometrijskog pogleda. Potvrđeno je kako će Smite na Xbox platformi također biti besplatan za igranje.

SuperHot će biti privremena Xbox One ekskluziva, inače FPS naslov u kojemu se vrijeme kreće zajedno s glavnim likom. Osim na XBO konzoli, ovaj naslov bit će dostupan i na PC-u, tj. Steamu.

ScreamRide je igra koja bi vas uvelike mogla podsjetiti na RollerCoaster Tychoon, a to nije sasvim slučajno jer ju radi Frontier Developments tim koji je između ostaloga radio na „tajkunskim“ igrama poput već spomenutog naslova. Igra je smještena u blisku budućnost gdje je vodeća zabava ujedno i za život opasna vožnja suludim vrtuljcima i drugim ekshibicijama. Igra izlazi u proljeće iduće godine.

A evo i ostalih trailera za Microsoftove ekskluzive:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?