HCL.HR

Pogledajte kako izgleda igranje StarCrafta s tipkovnicom veličine stola

Hrvoje Smoljić 22.05.2020.   •   4 komentara   •   Zanimljivosti


Kupili ste ultra brz miš ili tipkovnicu, a i dalje ne pobjeđujete u multiplayeru? E pa jedan ludi Korejac dokazuje kako brzina i veličina periferije ne mora biti odlučujući faktor.

Jeste li ikad u nekoj igri postali toliko dobri da ste počeli pronalaziti prebizarne načine da si istu otežate? Ako i jeste, vjerojatno ta metoda nije uključivala igranje na mehaničkoj tipkovnici veličine povećeg stola. Ideja je međutim koja je na pamet pala profesionalnom igraču StarCrafta imena Lim “Larva” Hong Gyu. Gospodin je to koji je igranje te igre odveo na novu razinu uvjerljivo pobjeđujući u brojnim turnirima. Poznat je i po tome što nije pretjerano graciozan pobjednik tako što je 2017. provocirao protivnike Zotac finala igrajući igru s stopalima i pretvarajući se da spava dok igra.

Očekivano, dotični gospodin je s ovom mega tipkovnicom jednako ubojit igrač StarCrafta. To sve unatoč činjenici da tipke mora doslovno lupati, a neke od njih su mu i toliko udaljene da se mora ustati kako bi ih dosegnuo. Ako ste mislili da su mehaničke tipkovnice inače glasne, ova ima potencijal probuditi ljude iz susjedne zgrade.

Teško je iz samog videa odgonetnuti koji je njegov razlog za igranje s ovim smiješnim komadom periferije. Mora da mu je dosta 8-satnih treninga gdje samo sjedi pa se ovako odlučio malo usput i baviti nekom fizičkom aktivnosti. Najvjerojatnije mu je općenito vrlo dosadno u životu. Povirite video i procijenite sami.

Označeno sa:

Komentari (4)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?