HCL.HR

Pogledajte kako izgleda Gabe Newell kao shopkeeper u Doti 2

Stjepan Fikter 07.01.2015.   •   1 komentara


Na Steam Workshoopu pojavio se Gabe Newell u obliku modela za Dota 2 shopkeepera. Sada ostaje samo pitanje hoće li ga developeri uvrstiti unutar igre za New Bloom Festival kako je to tvorac skina poželio.

Za ovogodišnji New Bloom Festival pojavio se zanimljivi model unutar Steam Workshoopa. Naime, iako New Bloom poziva umjetnike za kreiranje tematskih predmeta baziranih na kineskoj novoj godini, kineskoj povijesti i proljeću, Steamov korisnik down_limit napravio je model Gabe Newella kao shopkeepera. Kaže se da slika vrijedi tisuću riječi, onda video valjda vrijedi puno više, pa pogledajte o čemu se točno radi.

Naime, kreator predmeta kaže kako je prošla godina donijela veliki skok u razvoju eSportsa i posebno Dote 2 te je zbog toga je za zahvalu developerima napravio ovaj model shopkeepera. Iako je svjestan kako developeri možda i neće primijetiti njegov rad, nada se da će ih zajednica usmjeriti prema tome te da će na kraju uvrstiti Gabea za ovogodišnji New Bloom događaj. Ako vam se sviđa ideja virtualnog Gabea kako prodaje predmete u Doti 2, možete ostaviti svoj glas na Steam Workshop stranici. Tko zna, možda Valve na kraju zaista prihvati ovaj zanimljivi uradak.

Komentari (1)

  • T-ReXx

    07.01.2015 - 12:21

    Vidio sam to. Koje su to legende xD

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!