HCL.HR

Pogledajte kako izgleda Rainbow Six: Siege TerroHunt mod u akciji

Stjepan Fikter 30.07.2015.   •   0 komentara


Ubisoft je pripremio poluinteraktivni trailer u kojem nam demonstriraju kooperativnu suradnju operativaca protiv AI protivnika u Rainbow Six: Siege.

Već i ptice na grani znaju po čemu će Rainbow Six: Siege biti poseban, no to nije spriječilo Ubisoft da nam još jednom pokažu zašto bi nas trebale zanimati borbe specijalnih jedinica protiv terorista u virtualnom okruženju nove igre.

Ovaj put to su odlučili napraviti putem interaktivnog trailera za player vs AI mod TerroHunt koji zapravo i nije toliko interaktivan jer se tek na posebnim dijelovima video može kliknuti za više detalja o segmentu koji je trenutačno u fokusu videa.

Nije riječ o jednom od onih interaktivnih videa na Youtubeu gdje u određenom trenutku morate kliknuti na Youtube anotaciju, već je Ubisoft pripremio zaseban player za ovu prezentaciju igre. Pogledajte kako to izgleda na službenoj stranici RS: Siegea.

Za kraj, po stoti put podsjećamo vas kako Rainbow Six: Siege izlazi 13. listopada ove godine za PC, PS4 i Xbox One.

Inače, mi smo prije četiri mjeseca dobili priliku zaigrati alpha verziju RS: Siegea pa smo vam snimili i jedan video komentar da vidite igru u akciji. Pogledajte kako je to prošlo:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?