HCL.HR

Pogledajte kako počinje The Last of Us Left Behind DLC

ToxarE 14.01.2014.   •   11 komentara


U novom traileru za Left Behind, prvi te za sada jedini The Last of Us DLC fokusiran na priču, imamo priliku vidjeti početak druženja Ellie te Riley nakon dugo vremena.

U ekskluzivnom videu ustupljenom IGN-u, imamo priliku vidjeti kako će početi Left Behind, jedini za sada najavljeni story DLC za The Last of Us. Trailer traje malo duže od minutu, a prikazuje susret omiljene nam Ellie s njenom najboljom prijateljicom Riley, koju ćemo po prvi put upoznati u ovom DLC-u. Susret se očito događa nakon što se djevojke nisu vidjele dugo vremena, a Ellie pokazuje kako je nije baš lako iznenaditi.

Ashley Jonhson, djevojka koja glumi Ellie, na PlayStation Blogu je objasnila kako ćemo u Left Behindu upoznati zaigraniju stranu Ellie te još bolje upoznati njen lik. “Priča je malo zabavnija od originala jer imate dvije tinejdžerice koje se zabavljaju u trgovačkom centru. Nešto kao post-zarazna verzija druženja dvaju tinejdžerica, definitivno ne uobičajeno druženje”, dodala je.

Left Behind jest prednastavak glavne igre, no svejedno ćete trebati imati The Last of Us kako biste ga pokrenuli. Još uvijek nije poznat precizan datum izlaska DLC-a (najavljen je za ‘početak 2014.’), kao ni koliko će trajati, no znamo da će koštati 14.99 dolara.

Komentari (11)

  • R4iden

    14.01.2014 - 21:37

    Osobno najbolja igra prosle godine (kao i po broju GOTY nagrada) i dijeli mi mjesto s MGS serijalom kao najbolja igra. Season pass kupljen u 6. mjesecu. Valjda cu moc to odma igrat, jer se moram naveliko pripremat za maturu……..

  • mickolopi

    15.01.2014 - 01:57

    Ovo je za mene najiscekivaniji naslov (i ako je dlc) ove godine. Bacite samo koliko vode racuna o detaljima, sjenka na jastuku od kise koja se sliva niz prozor, ima tu jos finih detalja al da ne dosadjujem, stvarno ND radi ovaj posao iz ljubavi. Sto rece R4iden, TLOU dobio zasluzno najvisi broj GOTY nagrada. Inace Riley smo sreli u stripu The Last of Us – American Dreams.

  • Maki

    15.01.2014 - 13:54

    Sramota kako režu igru i onda ju prodaju na komade. 15 dolara za DLC? Smiješno.

  • markogal

    @movie, 15.01.2014 - 14:34

    bf4 china rising je 15.00 eur

  • Andjo

    @movie, 15.01.2014 - 15:47

    Nije ovo nikakvo rezanje igre, vec dodatak prici koji ti na kraju krajeva nije uopce potreban, zato ne vidim cemu takve izjave.

  • mickolopi

    @movie, 15.01.2014 - 16:14

    Posto ne znas zasto postoje DLC-ovi, objasnicu ti ukratko, od igre koju plasira njihov izdavac (uzme 30%) i proda gamestop (uzme 27%) ili neka druga prodavnica, drzava uzme porez koji je oko 20%, da ne pricam za distribuciju 2%, 4-5% na marketing, i 20% koje idu platformama (Sony, MS…)od svega toga developeru ne ostane mnogo, izvoli pa izracunaj, e zato izdaju dlc od kojeg oni uzimaju veliki dio kolaca, upravo zbog ovoga, jedino ako je developer i izdavac ista kuca kao za GTA npr. onda se developer dobro podmiri. Tako da znas zasto postoje dlc-ovi, halapljivo je kad neko izbaci 10 dlc-ova, ali ovaj kakav izbaca ND je bukvalno dodatak igri, mogli su i da ga ne izbace jer je prica zaokruzena, ali su ulozili dodatni trud za dodatak prici, nisu uradili kao ubisoft koji pri pustanju igre u promet odmah imaju dlc koji se placa, to je vec alavo.

  • Maki

    @movie, 15.01.2014 - 17:32

    Dobro ja znam šta je DLC ali samo kažem – sramota. Ovo je otpočeka trebalo biti u finalnoj verziji igre. Pogledaj samo Kojimu. Taj čovjek npr. u MGS: Peace Walkeru ubaci audio logove koji upotpunjuju priču koji se otključaju igranjem igre, a ne plaćanjem 15 dolara za to. Ali dobro Kojima je ipak uvijek bio par milijuna svjetlosnih godina ispred svih ostalih.

  • movie

    @movie, 15.01.2014 - 18:26

    A ti iza…

  • mickolopi

    @movie, 15.01.2014 - 18:41

    Ja sam ti fino obrazlozio zasto postoji dlc, ali dzabe. Audio logove (dakle pretppstavljam da mislis na one kasete sto Snake slusa) uporedjujes sa ovim dodatnim sadrzajem TLoU, gdje je bio potreban novi kasting radi novih glumaca, time dodatne troskove stvaralo i dodatni rad svih ljudi iz ND i ovo sto oni budu uradili ne moze da se uporedjuje sa audio logovima, mislim da je to sramota uporedjivati ali ajde. A Kojima ce fino sad da proda Ground Zeroes za 30$ koji je prakticno dlc, prolog, dakle i on ce da prodaje taj dlc 30$.

  • Maki

    @movie, 15.01.2014 - 18:50

    Dobro nije moja usporedba skroz točna (npr. mogao sam navesti Extra Ops misije kojih je preko 100, mogao je on to podijeliti na četiri paketa od 25 misija po 15 eura). Što se tiče MGS: Ground Zeroesa ne bi se složio. Točno Kojima to nikako nije smio napraviti ali gledaj to ovako. MGS: Ground Zeroes digitalna vezija je 19.99 dolara za PS3 i X360 i nudi uvod u priču glavne igre te podosta side misija te će imati sadržaj za dooosta sati igranja. Ovaj DLC košta 14.99 dolara, a trajat će svega 3 sata. Ponavljam Kojima nikako nije smio odvojiti igre ali reći da je Ground Zeroes DLC nije točno.

  • pepsi0123

    @movie, 23.01.2014 - 03:07

    sa guštom skupit i dat 16$, samo neka oni štancaju dlc-ove, 20h orginala i nek je barem 10h dlc-a ja zadovoljan!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?