HCL.HR

Pogledajte trailere za nadolazeće PlayStation 4 ekskluzive

Stjepan Fikter 13.08.2014.   •   1 komentara


Sony je rezervirao Gamescom konferenciju za prikaz novih stvari pa su se tako traileri za Bloodborne, The Order: 1886 i Little Big Planet 3 zavrtjeli prije službenog početka.

Sony je nastavio tradiciju kašnjenja s početkom svojih konferencija, no ovaj put to su iskoristili za prikazivanje trailera igara koje nas očekuju u narednim mjesecima. Pa krenimo redom.

Little Big Planet 3 trailer nas upoznaje s herojima nadolazeće igre i s mogućnošću kreiranja likova, levela i igara. Također naglašava da uz malo mašte možemo puno toga napraviti.

The Order: 1886 trailer predstavlja Nikolu Teslu i njegove radove za Order of Knights. Također možemo vidjeti neke do sada neprikazane dijelove igre.

Bloodborne je također dobio novi trailer, koji prezentira igrin svijet uz prikaz borbe protiv raznolikih protivnika. Otkriveno je i nekoliko detalja o borbi, poput novog sistema vraćanja zdravlja ako igrač udari protivnika odmah nakon primanja udarca. Količina zdravlja koja se može vratiti bit će prikazana žutom bojom u health baru i brzo će se smanjivati tijekom vremena, što znači da će biti potrebno brzo udarati. Da borba ne bude lagana, svaki udarac prema protivniku ostavlja igrača izloženog pa nećemo moći samo silovati tipku za beskonačno udaranje.

U novom traileru za DriveClub po jedan igrač iz Naughty Doga, Media Moleculea, Guerrilla Gamesa, Santa Monica Studiosa, XDeva i Shuhei Yoshida prezentiraju svoje vozačke vještine dok se natječu u driftu i pokušavaju ostvariti maksimalne brzine. Doznali smo kako se osvajanjem Famea otključavaju novi automobili i naljepnice za igrača te njegov klub, a što više vozača i klubova sudjeluje u izazovima, to je i nagrada veća.

Tijekom konferencije također se govorilo i o vremenskim uvjetima, stoga prilažemo i kišoviti gameplay prikaz.

Za kraj, tu je i Rime trailer. Igra koja je najavljena prošle godine upravo na Gamescomu, dobila je drugi trailer koji prikazuje svijet i zagonetke.

Komentari (1)

  • jevtic99

    13.08.2014 - 17:45

    Definitivno ce 2015. godina biti gejmerska godina,puna ekskluziva.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?