HCL.HR

Pojavila se snimka iz Valveove nove igre Deadlock

Zoran Žalac 22.05.2024.   •   2 komentara


Ako je bilo ikakve sumnje u postojanje Valveove kompetitivne pucačine zvane Deadlock, nova snimka iz igre otklanja te sumnje.

Nedavno smo pisali o novoj igri iz Valvea, zvanoj Deadlock, koja još nije najavljena, ali je u zatvorenom testiranju iz kojega curi sve više detalja o njoj. Timska 6v6 pucačina s likovima različitih sposobnosti, iz perspektive trećeg lica, sad je gotovo sigurna stvar.

Naime, pojavila se i snimka gameplaya koja pokazuje kretanjem mapom te roster dostupnih likova. Prema neslužbenim informacijama, Deadlock trenutno ima 19 različitih likova podijeljenih na klasične arhetipove (tank, ranged, healer, itd.).

Gameplay navodno dosta podsjeća na DOTA igre te se oslanja na skupljanje “souls” valute od palih protivnika kako bi se nadogradilo vlastitog lika. Navodno će se souls valuta moći dijeliti među igračima unutar tima nošenjem posebne urne za to.

Igra će po svemu sudeći biti PvPvE formata, s nasumično generiranim AI protivnicima i jednim velikim AI bossom nasred mape.

Trenutna verzija koja je u testiranju navodno je ra(d)na i sadrži niz eksperimenata u gameplayu, tako da će neki možda završiti u punom izdanju, a neki neće. Za sada nije poznato kad će Deadlock biti službeno otkriven i predstavljen svima.

Komentari (2)

  • GTA222

    22.05.2024 - 13:06

    Interesantno.

  • Ravel

    22.05.2024 - 15:34

    Zanimljivo!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?