HCL.HR

Oznaka: Hero shooter igre

Overwatch je ponovno besplatan za isprobavanje

Zoran Žalac 13.02.2018.

Blizzard će idućega vikenda ponovno otvoriti vrata Overwatcha svim zainteresiranim igračima koji ga do sada nisu kupili.

Gasi se F2P igra Gigantic

Zoran Žalac 01.02.2018.

Ni pola godine nakon izlaska MOBA pucačine zvane Gigantic, najavljeno je njezino skoro gašenje i odlazak u prijevremenu penziju.

RecenzijaAgents of Mayhem

Petra Rukav 21.08.2017.

Agents of Mayhem je samo još jedna u nizu priča o borbi između dobra i zla, no znači li to nužno da nam je Volition servirao tipičan superherojski naslov?

Tvorci Warframea najavili novu igru, zove se Keystone

Zoran Žalac 24.05.2017.

Od tvoraca Warframea stiže nam nova besplatna pucačina s elementima kartaških igara popraćena vizualnim stilom sedamdesetih.

Igrači pronašli način da koristeći Sombru dobiju novi pogled na Overwatch mape

Igor Belan 13.11.2016.

Neki kreativni igrači su pronašli način da koristeći mogućnosti novog lika Sombre bace pogled na Overwatch mape iz potpuno novog kuta.

HCL VideoProživjeli smo ludu Noć vještica u Overwatchu

Vjeran Nagy 18.10.2016.

Zaigrali smo i prokomentirali Junkenstein’s Revenge, novi Brawl mod za Overwatch koji vas poziva da pustite Jacksonovu pjesmu Thriller dok guštate u napucavanju na novoj-staroj mapi uz potpun onove skinove.

HCL VideoRadimo nered na prekrasnoj novoj mapi u Overwatchu

Igor Belan 29.08.2016.

Overwatch uskoro postaje bogatiji za Eichenwalde, lijepu novu srednjovjekovnu mapu u Njemačkoj s velikim starim dvorcem u sredini. Pogledajte kako izgleda uz malo svježeg gameplaya.

HCL VideoOverwatch – komentiramo novosti koje donosi 2. sezona

Igor Belan 23.08.2016.

Overwatch bi uskoro trebao dobiti neke izmjene, a naš Vjeran je tu da vam ih sve prokomentira uz malo friško pečenog gameplaya.