HCL.HR

Pojavila se snimka otkazane Avengers igre

Zoran Žalac 04.06.2020.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


Ove godine igrat ćemo igru s Marvelovim Avengerima, no prije nje je postojala još jedna – koja nikad nije ugledala svjetlo dana.

Tvrtka THQ imala je razne projekte prije nego su bankrotirali krajem 2012. godine. Među tim projetima bila je i igra prema predlošku Marvelovih Avengera. Trebala je ona izaći paralelno s prvim filmom The Avengers, no studio Blue Tongue Entertainment nije preživio do tog datuma, baš kao ni njihov projekt.

Ipak, na igri se nekoć radilo, a sada se pojavila snimka rane verzije igre za tadašnju konzolu Xbox 360. Iz snimke vidimo da se igra trebala igrati iz prvog lica, a moglo se igrati u ulogama Iron-Mana, Thora, Hulka i Kapetana Amerike. Više detalja o ovom projektu možete pronaći na stranici Unseen64.

Usput rečeno, o ekipi Blue Tongue Entertainment davnih smo dana napravili jedan specijal, taman kad su ih zatvorili. Vjerojatno je to najslabije gledani video u povijesti našeg kanala, a Igor kaže da mu je nekako posebno drag pa da ga ovom prilikom vrijedi istaknuti – možda čak dogura i do tri tisuće pregleda.

Komentari (3)

  • TheCaptainCrash

    04.06.2020 - 17:01

    steta, podsjeca me na left 4 dead multiplayer kad igras kao zombi

  • Darcoolio

    04.06.2020 - 18:21

    Sva sreća pa je otkazano.

  • BigToni

    05.06.2020 - 11:14

    Ovaj video me dobro nasmijao

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?