HCL.HR

Pojavile su se nove glasine o COD: Warzone 2, navodno će biti inspiriran Blackout modom

Zoran Žalac 18.05.2022.   •   2 komentara


Jedan je YouTuber došao do navodnih informacija o Call of Duty: Warzone 2 koje zvuče interesantno.

Call of Duty: Warzone 2 bit će najavljen kasnije ove godine i za sada znamo da će biti “svježi start“. U prijevodu, neće biti dostupan za stare konzole i neće biti prenošenja napretka ostvarenog u aktualnom Warzoneu.

Dok se službeno otkrivanje očekuje nakon Modern Warfarea 2, koji bi trebao biti predstavljen u šestom mjesecu, neki su izvori već načuli neslužbene informacije o igri. YouTuber NeroCinema iznio je tako niz glasina o Warzone 2, a više je izvora potom potvrdilo da su i oni čuli slične stvari, što znači da bi mogle biti istinite.

Ako je vjerovati tim glasinama, Warzone 2 će uzeti malo inspiracije od Blackouta – prvog battle royale moda koji se igrao u Call of Duty: Black Ops 4. Navodi se da će igrači u Warzone 2 imati ograničen inventory kao u Blackoutu, tj. morat će voditi računa o tome što sve nose sa sobom.

Drugi značajni novitet Warzonea 2 navodno bi trebao biti Strogholds sustav. Strongholdi bi bili točke na mapi na kojemu se dolazi do loadouta, a za razliku od klasičnih lokacija, svaka bi imala neki zaplet/scenarij sa specifičnim zadatkom. Za primjer se navode deaktiviranja bombi ili eliminacije računalno kontroliranih protivnika.

Ovo otvara prostor za proširenje battle royale formule. I dalje bi glavni cilj biti zadnji igrač na nogama, no sam meč bi imao više ciljeva te ne bi bio isključivo PvP obračun, nego jednim dijelom i PvEvP.

Naravno, ništa od ovoga još nije službeno potvrđeno pa uzmite sve s dozom rezerve. Svejedno, zanima nas kako vam se ove ideje čine i jesu li nešto što bi vas privuklo ili udaljilo od Warzonea?

Komentari (2)

  • SanKa

    18.05.2022 - 13:08

    drzite se wz recepta dok ga je jos IW drzao i to je to.

  • Iron666

    18.05.2022 - 14:25

    A ne znam, zabavni su battle royali, ali su iskreno i smorili do ibera. Fale mi klasicne pucacine, tipa starijih CoD-ova sa server browserima, Halo i slicno. Najviše od svega bi volio vidjeti neki competitive fps sa rafiniranim i balansiranim gameplay-om, jer realno, to danas više ne postoji. U moru championa, skillova, meta loadout-a i sličnog, fali mi komunikacija (dobri stari team speak sheme), neki 5v5 pcw-ovi… dobre balansirane mape koje su rađene s time u vidu.. i da, znam, postoji CS, ali svejedno bi volio neko osvježenje na tržištu shootera… Ne mogu taj BR shvaćat ozbiljno jer jednostavno ovisiš o sto i jednoj stvari van svog skilla i koliko zna bit zabavan, zna bit i naporan… a da ne govorim o third party-nju i 100 ljudi na mapi od kojih je 30 cheatera, 30 se ne miče s pozicije, a ostatak se igra… gimme something new, or new old but refined 😁

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?