HCL.HR

Pojavio se album ilustracija za Zelda: Tears of the Kingdom, malo spoilao igru

Zoran Žalac 20.02.2023.   •   2 komentara


Netko je tri mjeseca prije izlaska igre The Legend of Zelda: Tear of the Kingdom objavio album s ilustracijama i tako otkrio niz stvari koje nas očekuju u igri.

Znate onu staru foru o klincu čiji ujak radi u Nintendu pa on zna povjerljive tajne koje drugi ne znaju? Ispostavilo se da nečiji ujak stvarno radi u Nintendu… ili barem u firmi koja štampa album s ilustracijama za Nintendove igre. Jer su se jučer pojavile fotografije cijelog takvog albuma za nadolazeću igru The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

Srećom, ilustracije ne otkrivaju priču same igre, ali prikazuju dosta toga što bi se moglo smatrati svojevrsnim spoilerima. Primjerice, prikazane su različite vrste protivnika, oružja i lokacija koje nismo vidjeli u prethodnim Zelda igrama. Otkriveni su neki novi likovi, a sugerirane su i neke do sada nepotvrđene mehanike gameplaya. Fotografirano je više od 200 stranica ilustracija za igru.

Iako su prikazani materijali svakako intrigantni i upućuju na hrpu zanimljivih stvari u igri, poveznicu do samog albuma nećemo dijeliti da ne bismo poslije imali posla s Nintendovim odvjetnicima. Ako vas zanima i ne bojite se potencijalnih spoilera, vjerojatno ćete bez većeg problema na internetu pronaći ono što tražite.

Komentari (2)

  • Bakinson

    20.02.2023 - 12:29

    Auuu ma to mi reci. Spreman sam na te spoilove.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?