HCL.HR

Pokemon Go povodom Uskrsa poziva u lov na jaja

Zoran Žalac 14.04.2017.   •   1 komentara


Zaigrate li Pokemon Go u idućih sedam dana veće su vam šanse da ćete naći bolje Pokemone u svojoj blizini, a zaradit ćete i duplo više iskustva.

pokemon-go-update-second-generation

U Pokemon Go vrijedi pravilo da ćete u krugu od dva kilometra uvijek pronaći jaja sa standardnim Pokemonima. Međutim, počevši od danas pa sve do 20. 04. povodom Uskrsa u tijeku je lov na jaja koji će vam omogućiti da lakše pronađete neke rijetke, impresivne Pokemone.

Dodatan povod za igranje bit će i duplo prikupljanje iskustva, bez obzira na aktivnost. Ako se pak odlučite uložiti nešto novca, Lucky Egg će u trgovini biti u pola cijene.

Uskrsni događaj u Pokemonima Go očito je jedan od načina na koji Niantic želi ponovo privući igrače svojoj aplikaciji. Naime, ove godine fenomen Pokemon Goa brzo je splasnuo te je od igre u manje od godinu dana odustalo skoro 80% igrača.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • JokeZ

    14.04.2017 - 11:41

    U Osijeku se igra na veliko, uvijek se može naći pokoji lure koji radi, redovito srećem ljude kako hvataju pokemone, dosta česta pojava su čak i stariji sa djecom, parovi, prijatelji međusobno (obojeg spola), s obzirom da je popularnost pala za 80% je dosta očeikvano, ali i dalje igra preko 5 miliona ljudi aktivno. tako da GJ GG

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?