HCL.HR

Pokemon GO sada se praktički može igrati bez izlaženja iz kuće

Zoran Žalac 28.04.2020.   •   2 komentara


Danas je na red došlo ažuriranje za Pokemon GO koje će igračima olakšati igranje igre bez da izlaze iz svojih domova.

Tvorci igre Pokemon GO prigodili su se novonastaloj situaciji zbog pandemije koronavirusa pa još od sredine trećeg mjeseca dostavljaju ažuriranja koja igračima Pokemona GO pomažu da igru igraju bez izlaženja iz kuće. Danas su u sklopu najnovijeg ažuriranja tako uslijedile dvije najznačajnije promjene.

Za početak, Pokemon Buddy u igri od sada će sam moći “otići” do PokeStopova i dvorana te će ondje pokupiti darove i donijeti ih na vaš prag. Ova mogućnost polako se lansira po regijama pa ako još nije dostupna, doći će ubrzo.

Druga korisna stvar su Remote Raid propusnice. Ove ne izdaju lokalni stožeri nego se kupuju u in-game trgovini. Remote Raid Pass omogućuje igračima da se pridruže raid bitkama u blizini, bez da napuštaju svoje domove.

Također je u prodaju krenuo i 1 PokeCoin paket s 20 Ultra loptica, 15 Pinap Berries te 15 Razz Berriesa. U ponudi će se nalaziti sve do 4. 5. 

Označeno sa: , ,

Komentari (2)

  • macgyver

    28.04.2020 - 14:55

    ok, kuzim, korona, ostanidoma i sve to, al glavna poanta tih AR igrica je da moras negdje ici, ovako gubi na smislu. Kao da napravis kolac koji sam sebe pojede

    • KhorneFlake

      @macgyver, 28.04.2020 - 15:54

      I dalje moraš ići sam do pokestopova za rotiranje i nova istraživanja, i do dvorana za borbu i zauzimanje.
      Inače danas mi je budi, i to da i nije prisutan na mapi donio po pet poklona u par navrata već. Trenutno imam tri daljinske raid propusnice, vidio sam da mi je u obavještenju iskočila ponuda da ih iskoristim na raid koji će ubrzo.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?