HCL.HR

Pokemon GO već danas donosi ljetnu sezonu

Dominik Vadas 01.03.2022.   •   4 komentara


Nova sezona u mobilnoj igri Pokemon GO donosi sedmu generaciju pokemona, kao i ljetni ugođaj regije Alola iz Sun/Moon igara.

Popularna mobilna igra Pokemon GO od danas ulazi u ležernu, Havajima inspiriranu Alola sezonu. U njoj igrače očekuju razni pokemoni prisutni u sedmoj generaciji igara Pokemon Sun/Moon, kao i novi zadaci, raidovi te najvažnije od svega – havajske košulje!

Potvrđeni su starter pokemoni ove otočne regije, pa će treneri moći uloviti Rowletta, Poppolia i Littena. Osim njih, igrači će u prirodi češće nailaziti na još dodanih pokemona iz regije Alola, stoga se ovo čini kao dobra prilika za popuniti svoj Pokedex. Za izazov u raidovima trebao bi se pobrinuti legendarni pokemon Tapu Koko.

Osim novih pokemona, treneri će dobiti nove misije koje će, baš kao i ostatak igre, biti inspirirane ljetnim ugođajem. Kako bi se spriječila frustracija koja može pokvariti ljetnu idilu, Niantic je odlučio ublažiti sustav borbe s drugim igračima, dajući tako priliku i novim trenerima da pokažu što mogu. Naravno, u igru dolaze i prikladni kostimi kojima možete ukrasiti svog lika.

Mi smo vam izlistali najvažnije od onoga što Alola nudi igračima. Ukoliko vas zanima više, predlažemo da posjetite službenu stranicu igre na kojoj su detaljno ispisani svi noviteti koji vas očekuju.

Alola sezona trajat će sve do 1. 6. ove godine.

Komentari (4)

  • SanKa

    01.03.2022 - 11:56

    sta netko igra jos ovo ?

    • alan40rt

      @SanKa, 01.03.2022 - 12:06

      Još su bili zanimljivi kad ih je bilo 300tinjak, al ovo sad je preveč. Domaćica s ovim okusom, Domaćica s onim okusom, Jana okus limun, mentra, ruža, vnago…

    • Confessor

      @SanKa, 01.03.2022 - 12:49

      U SAD-u, u Aziji….. ima dosta ljudi koji još to igraju

    • SanKa

      @Confessor, 01.03.2022 - 13:33

      sva sreca pa je hcl americki i azijski portal, o wait :p 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?