HCL.HR

Pokemon manija poharala je McDonald’s, djeca ostala bez omiljenog obroka

Iva Osrečak 10.02.2021.   •   7 komentara   •   Zanimljivosti


Pojedini fanovi Pokemona doslovno su shvatili frazu „Moraš skupit’ sve!“ i opustošili brojne poslovnice McDonald’sa u potrazi za Pikachu Happy Mealom. Drugima je zbog nevjerojatne situacije Happy Meal donio samo tugu i ostavio gorak okus u ustima.

 

Odabrani restorani lanca McDonald’s slave 25. godišnjicu Pokemona specijalnom Happy Meal promocijom. Kutije Happy Meala s likom Pikachua, koje dolaze s ukupno 50 kolekcionarskih karata, (uključujući i neke rijetke holografske karte), masovno su razgrabljene u brojnim restoranima. Na društvenim mrežama sve je više nezadovoljnih fanova koji do Happy Mealova uopće nisu mogli doći, dok oni sretniji na svojim primjercima pokušavaju masno zaraditi.

Pokemon karte postale su toliko tražene da gotovo svaki tjedan svjedočimo novim rušenjima rekorda za iznose potrošene na paketiće ili pojedinačne karte. Tako nije čudno da se fanovi dižu ranom zorom i mahnito kupuju Happy Mealove u enormnim količinama pokušavajući skupit’ sve, bacajući pritom nepojedenu hranu u smeće. Da sve ne bude tako crno, ima i onih plemenitih koji su karte zadržali sebi, ali su višak hrane odlučili podijeliti potrebitima.

Na stranicama kao što je eBay, moguće je naći pojedinačne paketiće ili čak čitave neotvorene kutije koje dosežu nevjerojatne iznose. Cijene se kreću od nekoliko stotina do čak tisuću dolara za zatvorenu kutiju sa 150 paketića karata. Još uvijek nije poznato prodaju li se čitave kutije iza kulisa i jesu li sami zaposlenici odgovorni za preprodaju istih.

Označeno sa: , ,

Komentari (7)

  • Hadvar

    10.02.2021 - 19:24

    kolekcionari su brži od roditeljske kreditne kartice

  • Darac83

    10.02.2021 - 20:10

    Znači, zasititi tržište s kolekcionarskim kartama i tako im ubiti vrijednost… 🤓

  • Emperor Ghaleon

    10.02.2021 - 21:12

    Koji degenerik moraš biti da bacaš hranu…

    • Jurex

      @Emperor Ghaleon, 11.02.2021 - 09:11

      kad su kreteni, trebali su 1 happy meal jedna osoba, sam sam se uvjerio dok su bili oni sladoledi ledo oni auti i nogometaši davno je to bilo prije 15ak godina priča ide ovako : kompa je našo neku lovu doma i tak uzimao po dosta lik je znao kupiti 25 sladoleda sve pobacat i uzet samo sličice, hoću reći da ima toga svuda.
      mi smo mu rekli da radije podijeli sladolede ali njemu se nije dalo nego ih je sve u prvi koš debila ima svugdje !

  • KhorneFlake

    10.02.2021 - 21:25

    Skalperima ništa nije sveto.

  • _Someone_

    11.02.2021 - 12:30

    Jel se da sta zaraditi na Charizard kartici, ako ima upucenih, da ne idem kod staraca na tavan bez veze 😆 Ne znam koja je verzija i naravno otvorena je

    • Jurex

      @_Someone_, 13.02.2021 - 09:02

      Da, ja isto naso gro pokemona nisam ni znao da ih je dosta 1edition

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?