HCL.HR

Pokemoni bi mogli dobiti još jednu igru za mobitele

Filip Zorić 06.12.2018.   •   1 komentara


Novo radno mjesto u američkom uredu The Pokémon Companya sugerira kako je u izradi još jedna mobilna igra Pokemon franšize.

Prema podacima s Wikipedije, Pokémon je trenutno najunosnija franšiza na svijetu. Uz pomoć video igara, animea, kartaške igre i ostale robe, ta mala stvorenja prikupila su hrpu novca, a u tome je svakako pomogao i globalni hit zvan Pokemon Go.

Iako je to i dan danas popularna igra, izgleda da Pokémon Company International želi napraviti novi mobilni naslov. Valjda su vidjeli da se takvom taktikom vodi Warner Bros. sa svojim Harry Potter serijalom. U bilo kojem slučaju, spomenuta kompanija je na LikedInu objavila oglas kojim traže vodećeg dizajnera mobilne igre.

Uz oglas je priloženo obrazloženje kako će novi zaposlenik „raditi unutar tima dizajnera, inžinjera, umjetnika, producenata, i testera kako bi napravio nadolazeću mobilnu igru.“ Također navode i druge obaveze vodećeg dizajnera kao što su rad s crtačima i dizajnerima za stvaranje dobrog sučelja, te rad s redateljem za definiranje vizije igre.

U bilo kojem slučaju, tko god dobije posao morat će prije svega imati na umu da je cilj projekta dodati još koji milijunčić u džep Pokémona.

Označeno sa:

Komentari (1)

  • lliquid_

    06.12.2018 - 16:45

    Bilo bi flegma kad bi napp igru koja je combo Clash of Clans+Clash Royale+Pokemon GO…Pokemon theme ofc

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?