HCL.HR

Pokemoni će djeci olakšati pranje zubi uz aplikaciju Pokemon Smile

Zoran Žalac 17.06.2020.   •   2 komentara


Nintendo želi da Pokemoni budu posvuda, pa i u ustima male djece. Koliko god to bizarno zvučalo, to je ideja iza aplikacije Pokemon Smile.

Pokemoni odavno više nisu samo igra ni samo anime. Može ih se jesti, može se njima puniti mobitele, a siguran sam da postoji i neslužbena seks igračka u obliku Lickitunga. Ništa nas više ne može iznenaditi kad su Pokemoni u pitanju, ali ja se definitivno nisam nadao tome da će Nintendo djeci stavljati Pokemone u usta.

To je ideja iza mobilne aplikacije Pokemon Smile – djeca pranjem zubi pred kamerom spašavaju Pokemone u svojim ustima od karijesa i bakterija. Ako zube operu dovoljno dobro, za nagradu mogu uloviti Pokemona kojeg su oslobodili. Ukupno će u ustima igri biti 100 različitih Pokemona. Aplikacija će sadržavati podsjetnike kada treba prati zube i koliko dugo. Prilikom pranja zubi djeca dobivaju šešir u obliku Pokemona.

Iz Nintenda obećavaju da slike maloljetne djece neće slati Timu Raketa. Aplikacija je dostupna za preuzimanje na Android te iOS platformama, besplatna je i nema mikrotransakcija.

Komentari (2)

  • chocobo_047

    18.06.2020 - 12:18

    U Japanu se rodila beba s više očiju nego zuba u glavi.

    • Emperor Ghaleon

      @chocobo_047, 18.06.2020 - 12:48

      Znači 2.

      Eh da je bilo pametnih telefona i ovakvih aplikacija dok sam ja bio dijete, danas bih imao sve zube.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?