HCL.HR

Pokojni glumac Lance Reddick zadržat će svoju ulogu u Destiny 2

Zoran Žalac 25.03.2023.   •   0 komentara   •   Zanimljivosti


Objava iz Bungieja sugerira kako uloga Zavale u Destinyju 2 neće biti udijeljena novom glumcu nakon smrti Lancea Reddicka.

Iznenadna smrt glumca Lancea Reddicka rastužila je zajednicu igrača Destinyja 2, kojoj je Reddick utjelovio jednog od ključnih likova. Upravo su se u Destinyju 2 igrači okupljali oko lika Zavale kako bi na taj način ispratili pokojnog glumca.

Glumčeva smrt otvorila je pitanje što će se dogoditi s njegovim likom u igri. I premda to još nije razjašnjeno u potpunosti, čini se kako Bungie trenutno nema u planu tražiti novog glumca koji bi posudio glas zapovjedniku Zavali.

“Za sada, Lanceu ćemo odavati počast kroz izvedbe koje će uslijediti u našoj igri, ali i kroz uspomene koje će uvijek biti s nama.” – poručili su iz Bungieja.

Zvuči kao da je pokojni Reddick uspio snimiti još materijala za Destiny 2 prije smrti, te će ti materijali biti korišteni u budućim proširenjima igre. Slično je i s drugim njegovim ulogama u ostalim igrama i filmovima. Iako glumac više nije živ, njegov glumački rad nije okončan nakon smrti.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?