HCL.HR

Pomorska istraživanja u Sunless Sea počinju od sljedećeg mjeseca

Stjepan Fikter 16.05.2014.   •   2 komentara


Sjednite za kormilo vlastitog parnog broda, istražite nepoznata pomorska područja oko alternativnog viktorijanskog Londona i pojedite vlastitu posadu kada totalno poludite.

Developer Failbetter Games priprema svoju Kickstarter uspješnicu Sunless Sea za 17. lipnja kada će se ovaj naslov moći isprobati putem Early Accessa. Igra je i na Greenlightu, dok će rani pristup biti moguć putem Humble Bundle storea.

Sunless Sea stavit će nas na vlastiti parni brod i odvesti u nepoznata pomorska područja smještena u viktorijanski gotički svemir palog Londona. Igra cilja na usamljenost, preživljavanje, trgovanje te istraživanje svijeta usred borbe protiv ludila i kanibalizma.

Budući da je riječ o otkrivanju novih mjesta, igra će imati otvorenu mapu koja se svakim novim igranjem mijenja, a kada umremo, na idućeg kapetana moći ćemo prebaciti vještinu, dio otkrivene mape ili voljenog časnika. Nadograđivanje broda kao i unajmljivanje unikatnih časnika bit će također prisutno, a ako baš u potpunosti poludimo, uvijek možemo pojesti posadu. Zanimljiv je taj život kapetana.

Komentari (2)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?