HCL.HR

Ponovno ćemo rješavati zagonetke preko voki-tokija u co-op igri We Were Here Forever

Josip Klanfar 11.03.2021.   •   1 komentara


We Were Here je serijal puzzle igara s fokusom na kooperativno igranje i mikrofon. Četvrti dio u serijalu ponudit će nam slično iskustvo kao prethodnici, ali uz nove zagonetke.

Ljubitelji co-op avantura zasigurno su čuli za serijal We Were Here. Prvenstveno zbog naglaska na kooperativno rješavanje zagonetki gdje dvoje igrača mora surađivati kako bi odgonetnuli zagonetku i prošli dalje. Nedavno se prvu igru moglo zaigrati besplatno povodom dolaska iste na PlayStation 4 platformu. Sada nam pak stiže najava za četvrti dio u serijalu, igru naziva We Were Here Forever.

Kao i u prethodnim igrama u ovome serijalu, ponovno ćemo se naći na Antartiku u Castle Rocku, samo će biti drugačija područja koja se istražuju. Ni gameplay se neće nešto drastično promijeniti pa očekujte da će svaki igrač vidjeti samo dio zagonetke, a onda uz pomoć komunikacije s drugim igračem i opisivanjem onoga što se vidi, zajedničkim snagama dolazite do rješenja zagonetke i prolaska dalje. Ipak nije sve ostalo nepromijenjeno pa nas tako očekuje poboljšano sučelje kao i neke drugačije mehanike koje će odgovarati novim zagonetkama.

“Naš cilj za We Were Here Forever je još više oplemeniti kooperativno igranje u serijalu koje ljudi jako vole, dizajnirano za novu generaciju hardwarea, za imerzivniji, mračniji i življi Castle Rock.” – izjavila je Lucia de Visser, glavni menadžer studija koji je napravio igru, Total Mayhem Gamesa.

Očekuje se da će igra biti dostupna krajem 2021. godine, a izlazi za PC, Playstation 5 i Xbox Series X/S. Ako ste upoznati s pričom i samom igrom, a odigrali ste prethodne dijelove u serijalu, znate što vam je činiti – trkom provjerite radi li vam voki-toki i napunite baterije za njega, jer godina će proći dok trepnete.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • Siporex

    11.03.2021 - 19:18

    Prve 3 igre su odlične. Nadam se da i četvrta neće pobaciti. Zasigurno jedne od najboljih co-op igara!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?