HCL.HR

Ponovno je najavljen Cassette Beasts, avanturistički RPG u kojemu skupljamo čudovišta

Stjepan Fikter 20.10.2021.   •   2 komentara


Nakon što smo prošle godine po prvi puta vidjeli igru, ova retro avantura skupljanja i kombiniranja čudovišta uz pomoć audio kazeta sada ima izdavača i novu najavu.

Ljubitelji Pokemona, a i općenito fanovi skupljanja čudovišta, na radar bi si trebali staviti Cassette Beasts, ponovno predstavljenu igru koju smo prvi puta vidjeli prošle godine. Zašto ponovno predstavljenu? Pa sada momci i djevojke sada imaju Raw Fury izdavača iza sebe i to je povod za novi trailer s kojim se najavljuje igra.

Samim time, od prvog predstavljanja nije se ništa promijenilo. Cassette Beasts je i dalje igra otvorenog svijeta u kojemu skupljamo čudovišta pomoću audio kazeta, a s Fusion sustavom ćemo ih spajati kako bi dobili još jača čudovišta. Borba će biti na poteze s time kako se najavljuje i dodatne mehanike poput elementarnih vrsta.

Tijekom istraživanja svijeta rješavat ćemo zagonetke, pronalaziti tamnice te stvarati prijateljstva i veze s drugim likovima što će opet dovesti do novih mogućnosti kod spajanja čudovišta. Cassette Beasts je najavljen za PC, Xbox platforme te za Nintendo Switch no bez konkretnog datuma izlaska.

Označeno sa:

Komentari (2)

  • ILoveGaming

    20.10.2021 - 11:50

    Samo da što brže igra izađe. Trenutno igram Monster Crown jednu fantastičnu Monster Taming RPG igru prekrasnog vizualnog izgleda kao kod kasnijih Nintendo GameBoy Color igara koja je od prije 3-4 dana izašla iz early accesa i odmah sam ju kupio te započeo igrati. Strogo bih preporučio igru svim ljubiteljima Pokemon igara. Mene je igra vratila u lijepa vremena kada sam na PC-u konstantno igrao razne Monster Taming RPG igre za GBC i GBA putem VisualBoy Advance Emulatora poput Dragon Quest Monsters igara, DemiKidsa i Azure Dreamsa.

    • Bronson

      @ILoveGaming, 20.10.2021 - 22:31

      Kako si zavolio Digimone?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?