HCL.HR

Popularni YouTuber optužen je za navodno iznuđivanje golišavih slika od maloljetnika

Zoran Žalac 10.05.2019.   •   8 komentara   •   Zanimljivosti


Nova drama na YouTubeu uključuje nevjeru, manipulaciju i razmjenu golišavih slika s maloljetnom publikom.

Nova afera nadvila se nad još jednim YouTuberom koji se bavi temama iz svijeta videoigara. Ovoga puta u centru pozornosti nisu ni PewDiePie ni JonTron nego ProJared, pravim imenom Jared Knabenbauer, utjecajni YouTuber koji je do nedavno imao više od milijun pretplatnika. No, sada je ta brojka počela opadati jer je Knabenbauerova žela iznijela prilično ozbiljne optužbe o svom uskoro bivšem mužu.

Njegova žena, cosplayerica Heidi O’Ferrall, na Twitteru je iznijela “prljavi veš” njihove veze nakon što je doznala kako ju Jared varao s drugom cosplayericom. Njihov je brak već bio pred raspadom još od drugog mjeseca ove godine, no Jared je navodno pokušavao skrenuti krivnju na Heidi te je uporno tvrdio da ju ne vara. O’Ferrall sada kaže kako za njegovu nevjeru ima dokaze, ali to je zapravo manje problematična stvar u cijeloj priči.

Naime, O’Ferrall je također optužila Knabenbauera da je na Tumblru i Snapchatu slao fotografije svog golog tijela svojim fanovima te je tražio da oni takve fotografije šalju njemu. Neki od njegovih fanova bili su maloljetni u vrijeme kada se to događalo. Stvar na prvu možda zvuči kao izmišljotina kojom bi ogorčena supruga htjela ocrniti svog nevjernog muža, ali vrlo brzo nakon što je optužba osvanula na internetu, nekoliko je fanova ProJareda izašlo u javnost tvrdeći kako ih je on izmanipulirao i kako im je slao svoje golišave slike. I sve to imaju dokumentirano.

Vrijedi spomenuti da je Heidi O’Ferrall duže vrijeme znala za razmjenu golišavih fotki između ProJareda i njegovih fanova te da ju to nije smetalo jer su fanovi to radili svojom voljom. Međutim, u međuvremenu se predomislila oko toga jer je postala svjesna kako on manipulira fanovima koristeći činjenicu da je poznata osoba na internetu.

Knabenbauer se o nije očitovao o toj optužbi već je samo potvrdio da su on i O’Ferrall u procesu razvoda jer je to u interesu za obje strane. Zamolio je svoje fanove da sami donose zaključke o svim glasinama i špekulacijama koje proizađu tijekom tog procesa.

Iako razmjena golišavih fotografija nije zakonom zabranjena (sve dok su sudionici te razmjene punoljetni), prilično je alarmantno da se takvo što uopće odvijalo iza kulisa YouTube kanala s kojim su surađivale ključne osobe iz industrije videoigara. Nekako sumnjamo da bi bivši predsjednik američkog ogranka Nintenda, Reggie Fils-Aime, uopće radio intervju s ProJaredom da je znao za fetiše koje je dijelio sa svojim fanovima.

Označeno sa: ,

Komentari (8)

  • Demon90

    10.05.2019 - 11:57

    Utjecajni you tuberi. Mogu utjecati samo na o e bez mozga

  • NeoGames

    10.05.2019 - 12:28

    Ah shit, here we go again

  • GocaMaric

    10.05.2019 - 12:32

    Gledaj ga kakav je, ima 0% razine testosterona u sebi…

  • Fran23

    10.05.2019 - 13:27

    Jared Fogle , ProJared … link između pedo tendencija i imena Jared je prisutan
    Jared Leto nemoj nastaviti niz

  • Sinek

    10.05.2019 - 13:48

    možda je reggie njemu slao

  • pucifer

    10.05.2019 - 15:43

    Vrijedi spomenuti da je Heidi O’Ferrall duže vrijeme znala za razmjenu golišavih fotki između ProJareda i njegovih fanova te da ju to nije smetalo jer su fanovi to radili svojom voljom. Međutim, u međuvremenu se predomislila oko toga jer je postala svjesna kako on manipulira fanovima koristeći činjenicu da je poznata osoba na internetu.

    prijevod- U međuvremenu se predomislila jer su sad u lošim odnosima

    • hrga007

      @pucifer, 11.05.2019 - 23:01

      to je jasno ko dan, oboje su debili samo što je on još veći debil

  • goldfinger

    13.05.2019 - 12:30

    U,jbt.,pa čim mu vidiš tu popederenu njuškicu-sve ti je jasno…Kriv po svim točkama optužnice,i to 101%…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?