HCL.HR

Portal RTX remaster dobio je datum izlaska

Zoran Žalac 29.11.2022.   •   2 komentara


Vlasnici kultne igre Portal koji su ujedno i vlasnici Nvidijinih RTX grafičkih kartica uskoro će dobiti besplatnu nadogradnju igre s naprednijom prezentacijom.

Ako vam nove PC igre nisu hardverski zahtjevne za vašu grafičku karticu, evo jedne stare koja će biti. Iz Nvidije su najavili kako će legendarna puzzle avantura Portal dobiti svoje raytracing proljepšanje 8. 12. ove godine.

Ažuriranje će biti besplatno svim vlasnicima Portala, a osim bolje grafike donijet će i podršku za Nvidijinu DLSS 3 tehnologiju, za koju vam treba RTX 4080 ili 4090 grafička kartica. S obzirom da te kartice koštaju više od tisuću eura, dobro da je ova grafička nadogradnja besplatna.

Nismo još sigurni hoće li vlasnici AMD-ovih grafičkih kartica imati pristup novoj verziji, no kako je izlazak Portal RTX-a blizu, to znači da ćemo ubrzo doznati i to.

Komentari (2)

  • Demon90

    29.11.2022 - 22:13

    Ma moram probati nisam portala igrao već dosta vremena

  • Zvonimir Komar

    30.11.2022 - 16:00

    Ne samo da je ovaj remaster besmislen, već je sada i lošiji u dizajnu jer je izvorno osvjetljenje bilo unaprijed zamišljeno i zalijepljeno tako da bude u funkciji određenih naglašavanja ili nenaglašavanja grafičkih elemenata, tj. u funkciji samih zagonetki.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?