HCL.HR

POSEBAN HCL POPUST: Nabavite odličan HyperX gaming miš i podlogu po niskoj cijeni

Igor Belan 20.06.2018.   •   5 komentara   •   Tehnologija


Pronađite naš poseban kod za popust u ovome članku i uštedite 100 kn u Linksu za odličan gaming combo HyperX Pulsfire miša i podloge.

Prošli put sredili smo vam u suradnji s Linksom popust od 300 kn za brutalni Logitech gaming miš. No takav premium miš iz Logitecha, čak i s ekskluzivnim popustom od 300 kn za posjetitelje HCL-a, i dalje je poprilično skupocjen. Pa ako je ta akcija ipak bila previše bogata za vaš gaming džep danas imamo za vas nešto još jeftinije. Nešto što se ugodno smjestilo u srednji rang gaming periferije i pruža odlične performanse po primamljivoj cijeni.

Radi se o combo paketu HyperX Pulsefire gaming miša s podlogom HyperX Fury S Pro koji inače košta 449 kn, ali vas uz naš posebni kod može koštati svega 349kn. Dakle, za tu cijenu dobijete i odličan gaming miš s Pixart 3310 senzorom (jedan od najboljih optičkih senzora za gaming na svijetu) i finu HyperX podlogu po kojoj će ugodno kliziti.

Ovaj miš osim odličnog optičkog senzora ima produžene teflonske nožice da fino i precizno klizi po podlozi, iznimno kvalitetne Omron prekidače i ergonomski dizajn s optimalnom distribucijom mase. Masa mu je inače svega 95 grama, a DPI se može podešavati do četiri razine posebnom tipkom.

Zbog konstrukcije, senzora i ukupno šest tipki posebno će u njemu uživati ljubitelji pucačina, ali poslužit će i više no dobro za MOBA, RTS, RPG i druge žanrove. Osim ergonomskog dizajna površina miša je obrađena finim protukliznim slojem tako da sigurno stoji u ruci i kad vas znoj savlada u ovim vrućim ljetnim danima. Znamo da niste ni sumnjali, ali vrijedi spomenuti da je kabel pleteni.

Što se podloge tiče – ako imate imalo iskustva s takvim stvarima sve vam je jasno s gornje slike. Fino je obrubljena uz razumno nenametljivi HyperX logotip i trebala bi vam omogućiti tu dodatnu dozu sigurnosti i preciznosti pri ciljanju u igrama. Ako dosad niste imali dobru gaming podlogu već ste igrali PC igre s mišem na samom stolu, uz ovakvu podlogu ćete se preporoditi.

Kako do popusta?

Samo morate znati naš super-tajni kod koji vam ovdje javno otkrivamo pa uopće nije super-tajan. Kliknite ovdje i naći ćete se na Links webshopu, dodajte proizvod u košaricu i zatim u košarici unesite kod dobridabar100. Cijena za miš i podlogu odmah će pasti za 100kn.

Sve jasno?

I još nešto – akcija traje do petka 29.06. i samo u Links webshopu pa imajte na umu da ovaj naš posebni kod možete iskoristiti samo do tada. Također, da bi što više vas moglo iskoristiti akciju postavljeno je ograničenje da jedan kupac može kupiti maksimalno dva ovakva bundle proizvoda s našim kodom. Količine su kao i uvijek ograničene pa ako ste imalo zainteresirani za ovakvu ponudu bilo bi dobro da reagirate što prije.

Komentari (5)

  • trulex

    20.06.2018 - 15:39

    uh što je dobro posjećivati hcl, uvijek neke dobre stvari.

  • ShalO

    20.06.2018 - 15:55

    Kupio sam HiperX slusalice podloga ce malo da saceka, ali cu vjerovatno ovu uzeti,samo veliku, pravo da kompletiram Kingstonovu periferiju 🙂

    • phoda

      @ShalO, 21.06.2018 - 09:51

      Ako su cloud 2 hjoooj

  • mili1985

    20.06.2018 - 15:58
  • P3T4R

    21.06.2018 - 17:00

    steta sta nije ona veca podloga onda bi uzeo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?