HCL.HR

Posljednji Watch Dogs video sniman na PS4, motori i roboti na novim screenshotima

ToxarE 24.04.2014.   •   4 komentara


Jučerašnji multiplayer trailer za Watch Dogs sniman je direktno s PS4 konzole, a nove slike iz igre prikazuju paukolikog robota, vožnju motora i varanje u pokeru.

Jučer objavljena video demonstracija multiplayera u Ubisoftovoj sandbox akcijskoj avanturi Watch Dogs snimana je direktno s PlayStation 4 verzije igre. Potvrdio je to putem Twittera kreativni direktor Jonathan Morin, a usput je pokazao i puni raspored kontrola na DualShock 4 kontroleru. Kliknite na sliku ispod za uvećanu verziju.

Watch Dogs - DualShock 4

Također, povodom nedavno održanog eventa na kojem su su novinari mogli isprobati Watch Dogs prije izlaska, objavljen je novi set screenshota iz igre. Dodali smo ih u našu galeriju slika, a pogledate li ih vidjet ćete da ćemo u igri moći skakati s motorima, varati u pokeru i vjerojatno hakirati jednog ogromnog paukolikog robota.

Četiri nove slike izdvajamo ispod, a ostatak provjerite u punoj galeriji. Watch Dogs igramo 27. svibnja u PC, PS4, PS3, X360 i Xbox One verzijama, a Wii U verzija stiže na jesen.

Komentari (4)

  • Vailent

    25.04.2014 - 00:01

    a joj ukenjali su igru sa ovim robotima.

  • trulex

    25.04.2014 - 08:15

    Nigdje veze ovo s robotima.

  • Hrv4tin4

    25.04.2014 - 11:15

    Ne, nema veze s robotima, to je "mini game" u igri, totalno opcionalno… Možeš s Aidenom otići u augmented reality i tamo imaš tu mini igru gdje ubijaš ili kaj već radiš hordama takvih robota!

  • GAM33RSFR33AK

    25.04.2014 - 18:23

    Sta vam svima smetaju roboti? To je fora.Ali mislim da to je samo Side Mission ili Mini Game.Bas je fora sto ima robota pa da mozete se malo zajebavat ako vam je dosadno.Ali i opet ovo je kao neka vrsta "buducnosti".Mozda je ovo i Misija kao neki tvoj protivnik napravio/hakirao robota,i ti se moras borit protiv njega. 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?