HCL.HR

Vrijeme je za post-apokaliptični battle royale, zove se Fractured Lands

Zoran Žalac 30.05.2018.   •   8 komentara


Jeste li ikada gledali Mad Max filmove i pomislili u sebi – ovo bi bilo dobro za battle royale igru? E pa, netko je došao i na tu ideju.

Battle royale igara danas na tržištu ima više nego pameti u Hrvatskoj. No, to nije spriječilo ekipu UnbrokenStudiosa da najavi Fractured Lands, post-apokaliptičnu battle royale igru s fokusom na preživljavanje pomoću automobila.

Koncept je već poznat – morate biti zadnji preživjeli na mapi koju okružuje pješčana oluja i tako igrače ograničava na sve manji teritorij. U Fractured Landsu puca se iz prvog lica, a vozi iz trećeg. Upravo je to vozilo ovdje svojevrsni novitet jer će se moći nadograđivati različitim dodacima poput nitro ubrzanja, montiranih strojnica i sl.

Kako bi sve to trebalo izgledati provjerite u donjem traileru. Ako vam se svidi, igra u Early Access na Steam dolazi ovoga ljeta.

Komentari (8)

  • funky0308

    30.05.2018 - 11:21

    Ne mogu vjerovati sto cu napisati ali ova ideja djeluje cak i dobro. MadMax setting stima u battle royal, sama ideja tog svijeta i je neki battle royal. Da je netko bio malo pametniji pa od ovoga napravio neki mix izmedju survivala i battle royala, da sve skupa duze traje i da nisu samo kratki mecevi u pitanju nego da se radi i zivi u igri duze, odnosno dok te netko ne skrati za glavu. Znate ono kada se spustite na zemlju u battle royalu, nitko nikoga ne dira, svi se naoruzavaju i skupljaju sve sto se skupiti da u tih par sekundi ? E, ja bi taj dio produzio, da se grade nastambe i neke sklepane baze, skupljaju scrapovi i upgrejdaju auti i druga vozila pa iznenadite suparnicko pleme/tim u vasoj blizini nekim ogromnim sklepanim vozilom za koje oni pojma nemaju da gradite jer nisu poslali scouta da istrazi sto radite… udruzuje u timove koje mozes iskoristiti za napredak, a kasnije krene krkljanac i medju vama….da se malo dodaju neke stvari u BR igre, da nije sve na isti kalup. Meni bi se tako nesto sigurno svidjelo i igrao bih takav BR, u takvu igru bi se ipak moralo malo vise truda uloziti ali mislim da bi dobili nesto puno zanimljivije od vec dosadnog BR moda.

    • marko1106

      @funky0308, 30.05.2018 - 13:20

      Kao sto sam i sam ocekivao od zombie survival naslova…a na kraju kad se sve zbroji nismo dobili poštenu zombie igru..tresla se brda rodio se miš…tako ce biti i sa battle royal žanrom…

  • Sentiel FH-016

    30.05.2018 - 11:52

    Opa!!!!

  • trulex

    30.05.2018 - 12:21

    bolje od pubga izgleda

  • SanKa

    30.05.2018 - 12:53

    vratite vigilante 8 !!!

  • tskukan

    30.05.2018 - 13:24

    Tuzit ce ih Bluehole….

  • PsyBorG6of9

    30.05.2018 - 16:23

    opa mad max postapokaliptični world, moglo bi biti zanimljivo

  • Adel

    30.05.2018 - 19:29

    katastrofa izgleda propast ce nece ni izac kako treba

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?