HCL.HR

Potucite se u domaćem King of Fighters turniru, prijave su otvorene

Zoran Žalac 18.10.2022.   •   0 komentara


Ljubitelji borilačkih igara i fanovi SNK kataloga uskoro će moći sudjelovati na međunarodnom turniru domaće produkcije u organizaciji BOSS™-a.

Tražite li povod da testirate svoju moć i vještinu u nekoj borilačkoj igri starog kova, potraga vam je završena – Boss™ uskoro organizira još jedan turnir u arkadnoj tabačini tvrtke SNK. Ovoga puta igrat će se The King of Fighters ’98 Ultimate Match (PC verzija), igra za koju bi neki mogli reći da je jedna od najboljih kompetitivnih 2D tabačina svih vremena.

The King of Fighters 98 Ultimate Match X BOSS™ je online turnir koji će se održati 5. 11. u 17 sati na BOSS™ Discord serveru s prijenosom uživo na BOSS™ Twitch kanalu. Turnir je ponovno podržan kroz esport program izdavačke kuće SNK, a cilj mu je promocija starih borilačkih igara u našoj regiji.

Posebni gosti ovog događaja su dva vrhunska komentatora. Jednog smo imali čast slušati na zadnjem EVO turniru, a radi se tu o meksičkom maskiranom komentatoru El Coltu. Drugi je profesionalni The King of Fighters komentator koji je komentirao na brojnim većim SNK turnirima, poput NeoGeo Worlda, a to je Francuz Oyaji-G.

Kako je to običaj na Boss™ natjecanjima, pobjednik turnira imat će jedinstvenu priliku da se potuče s finalnim bossom kojega predstavlja neki poznati igrač iz FGC zajednice. Ovoga puta to će biti SNK i KOF legenda Frionel. Za najbolje igrače na turniru također će biti pripremljene nagrade.

Prijave za turnir otvorene su za sve regije, a prijaviti se možete na ovoj poveznici.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?