HCL.HR

Potvrđen datum izlaska PC verzije Dark Soulsa 2

Stjepan Fikter 06.03.2014.   •   0 komentara


Namco Bandai napokon je službeno objavio kada će i PC igrači moći ući u svijet Dark Soulsa 2. Pripremite se na čekanje od mjesec dana nakon izlaska za konzole.

Dark Souls 2 na konzole stiže 14. ožujka, a Namco Bandai je danas potvrdio da će se PC igrači morati strpjeti još mjesec dana nakon toga. Tek 25. travnja stiže verzija za osobna računala, a stranica na Steamu već je aktivna i traži od vas 49,99 eura za prednarudžbu.

Namco Bandai je također otkrio kako će PC verzija imati pogodnosti poput tekstura veće rezolucije i mogućnosti višeg frame ratea, a obećavaju i da je FromSoftware radio na “savršenom prilagođavanju” igre za miš i tipkovnicu.

Mathieu Piau, šef marketinga Namco Bandaia za EMEA regiju, kaže: “Svjesni smo kako PC igrači imaju visoka očekivanja i radimo s FromSoftwareom da PC verzija Dark Soulsa 2 ponudi najbolje moguće iskustvo. Nakon iznenađujućeg prvog dijela, Dark Souls 2 obećava privlačniju, bogatiju i izazovniju avanturu koja bi trebala zadovoljiti sve igrače, bez obzira na odabranu platformu.”

Uz ovu objavu, stigao je i trailer za prvi dio prologa kojeg možete pogledati ispod, a tu su i nove slike u našoj galeriji.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?