HCL.HR

Potvrđen multiplayer za Uncharted 4, poznati novi detalji

Zoran Žalac 07.01.2015.   •   3 komentara


Novi broj magazina Game Informer donio je nekolicinu detalja o velikoj PS4 ekskluzivi Uncharted 4: A Thief’s End, potvrdivši kako će igra imati i multiplayer komponentu.

Magazin Game Informer u novom broju za veljaču donio je prve detalje o Unchartedu 4. Kako doznajemo, premisa igre je ta da će Sam Drake, brat protagonista Nathana za kojega se vjerovalo da je mrtav, morati pronaći legendarni piratski artefakt kako doista ne bi završio pod zemljom. A u tome će mu, naravno, trebati bratova pomoć. Drakeovi će stoga posjetiti Libertariu, mitsku piratsku koloniju na Madagaskaru, gdje će pokušati pronaći spomenuti artefakt prije antagonista – dvaju rivala Rafea i Nadine.

Potvrđeno je također kako će igra imati multiplayer komponentu, ali o njoj do daljnjega nećemo doznati ništa jer Naughty Dog još nije spreman pričati o tom aspektu igre. A pogotovo ne žele pričati o tome hoće li multiplayer biti izbačen kao zasebna F2P igra kako je to bio slučaj s prethodnim Unchartedom.

Što se samog gameplaya tiče, potvrđeno je kako će glavni noviteti biti uže i alat za penanje, koje smo vidjeli u opširnoj demonstraciji igre prošlog mjeseca. U Naughty Dogu navode da će se uz te novitete gameplay postati malo raznovrsniji. Naime, iako će leveli i dalje biti linearni, imat će više prostora za istraživanje, što znači da će Drake moći pronaći skrivene puteve do mjesta na kojima će imati prednost nad neprijateljima, ili kompletno zaobići neprijatelje bez borbe. Opet, sve smo to već vidjeli u spomenutoj demonstraciji, pa ju svakako pogledajte ako još niste.

Komentari (3)

  • GogoGoce

    07.01.2015 - 14:00

    😀

  • ferrari1345

    07.01.2015 - 17:34

    Mala greskica…
    Uncharted 4 A thief's end, a ne Among thieves aka Uncharted 2

  • DINEK

    08.01.2015 - 07:45

    Valjda će uskoro objaviti točan datum izlaska…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?