HCL.HR

Potvrđen je Thor 4 sa Taikom Waititijem u redateljskoj stolici

Hrvoje Smoljić 17.07.2019.   •   7 komentara   •   Filmovi i serije


Thor se vraća, a s njim i talentirani redatelj koji je revitalizirao lika i pretvorio ga u jednog od omiljenih likova Marvelovog filmskog univerzuma, ali i šire.

Thor: Ragnarok je film koji je uvelike revitalizirao Thora kao lika te ga u kombinaciji s njegovom pojavom u posljednja dva Avengers filma pretvorio jednog od omiljenih Marvelovih heroja. Doduše, nekima se nešto otkačeniji ton Thorove treće solo avanture nije pretjerano svidio jer su smatrali da je lik pretvoren u veliku šalu. Spadate li u tu skupinu, za vas imamo loše vijesti. Čovjek uvelike zaslužan za taj zaokret – Taika Waititi se vraća u redateljsku stolicu za četvrtu avanturu boga munje.

Ova odluka iz Marvela i ne čudi s obzirom kako Taika očigledno kotira vrlo visoko u toj kompaniji. Svojevremeno je čak bio razmatran da zamjeni Jamesa Gunna kao redatelj sljedećeg Guardians of the Galaxy filma. Naravno, otkačeni je Novozelanđanin navodno vrlo zabavan i ležeran u svom pristupu poslu pa ga je zavoljela i čitava glumačka postava Raganaroka. Chris Hemsworth, koji utjelovljuje Thora je bio naročito pun riječi hvale za redatelja. Čak je i izjavio kako je nakon drugog filma gotovo odustao od uloge Thora te kako mu je Waititi svojom vizijom vratio entuzijazam za igranjem lika.

Što se tiče samog filma, detalji zasad nisu poznati. Velika je vjerojatnost kako će se Thor prvo pojaviti u (As)Guardians of the Galaxy Vol. 3 gdje će šarolikoj ekipici pomoći u borbi protiv Adama Warlocka. Nakon toga ga čeka njegova solo avantura gdje se mnogi nadaju pojavi nekih od Marvelovih povratnika iz Foxa poput Silver Surfera. Velika želja mnogih obožavatelja Thora je i pojava Beta Ray Billa koji je značajn dio Thorovih avantura u stripovima.

Više informacija ćemo zasigurno saznati na nadolazećem San Diego Comic-Conu koji traje u periodu od 18. – 21.07. Kako god bilo, nama je iznimno drago što se Marvel kreće u kozmičkom smjeru, te kako će Thor, ali i ovaj izuzetno talentirani redatelj biti dio te priče.

Komentari (7)

  • Serpico

    17.07.2019 - 22:14

    Dobro… možda treba zahvaliti Thoru jer je sprečio live action kanibalizovanje Akire.

    • Kris10

      @Serpico, 18.07.2019 - 20:36

      samo odgodio…. :/

  • SanKa

    18.07.2019 - 09:27

    FUCK YES !!! ragnarok je bio brutalan, meni najdrazi marvel

  • Zoran Žalac

    18.07.2019 - 14:02

    Više bih htio Asguardinas of the Galaxy film nego Thor 4, ali Ragnarok mi je bio dost dobar pa može.

  • JohnSence

    18.07.2019 - 14:59

    What we do in shadows njegov film o vampirima, odlican!

    • Kris10

      @JohnSence, 18.07.2019 - 20:37

      serija je isto vrh,ako ti se svidio film serija ce ti bit odlicna.Ja se odavno onako nisam slatko nasmijao kao onoj seriji

    • JohnSence

      @Kris10, 19.07.2019 - 20:17

      Serija je vec vani!? Malo sam ispao iz toka. Hvala ti 🙂 bacit cu pogled

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?