HCL.HR

Potvrđeno je da se radi nova Test Drive Unlimited igra

Zoran Žalac 03.03.2020.   •   4 komentara


Još jednom je javnosti potvrđeno kako je u planu povratak serijala Test Drive Unlimited, u režiji ekipe KT Racinga.

Test Drive Unlimited 2 bila je igra čiji je financijski neuspjeh presudio i razvojnom timu Eden Games i izdavačkoj kući Atari. Obje stranke vratile su se u nekom novom obliku, što se nije moglo reći za Test Drive serijal jer njega nije bilo zadnjih devet godina. Međutim, to nije njegov kraj jer prava na serijal sada polaže izdavačka kuća Nacon, odnosno bivši Bigben Interactive čiji je predstavnik u intervjuu za GamesBeat potvrdio kako se radi na sljedećoj Test Drive Unlimited igri.

Kako doznajemo, bit će to najveći projekt te tvrtke, a njegovu izradu povjerili su ekipi Kylotonna koja je do sada radila na WRC serijalu te igrama Isle of Man TT. Igre su im respektabilne kvalitete, no do sada nisu radili nešto veće na razini Test Drivea.

Ova se informacija poklapa s glasinom koja je osvanula prije dva mjeseca na Redditu. Prema tim neprovjerenim glasinama, sljedeći TDU trebao bi nas odvesti negdje u Južnu Ameriku gdje ćemo voziti oko 90-tak vozila među kojima su stari sportski automobili, ali i nova električna čuda moderne tehnologije. Fokus igre navodno je postavljen na multiplayer koji će s vremenom dobivati nove sadržaje.

Glasine tvrde da će igra biti dostupna za nove konzole i PC, s time da će godinu dana biti ekskluzivna za Epic Games Store.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • Tommygun

    03.03.2020 - 15:01

    Uu ovo me bas razveselilo?

  • trulex

    03.03.2020 - 16:58

    Znači ovo neće doći na steam. 🙁

  • TenrousE

    03.03.2020 - 17:10

    nova elektricna vozila…top..obozavam da cujem tu ‘grmljavinu’ od zvuka elektricnog automobila..xD ka’ da je neko mutilicu za ness ukljucio..

  • Dream Breaker

    03.03.2020 - 18:02

    zadnje igrao Test drive 4. ostao mi u super sjećanju.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?