HCL.HR

Potvrđeno je – sljedeće godine stiže Lego The Hobbit

Patrik1717 25.11.2013.   •   0 komentara


Nakon što su promotivni posteri za igru Lego The Hobbit procurili na internet, izdavač Warner Bros. službeno je najavio novu Lego igru i pokazao nam prve screenshote.

Prije svega dva dana pisali smo o procurenim promotivnim posterima za tada nenajavljenu Lego The Hobbit igru, a danas je Warner Bros. odlučio sve to i službeno potvrditi. Igra je službeno najavljena za izlazak u proljeće sljedeće godine i to za PC, Mac, Xbox One, Xbox 360, PS4, PS3, Wii U, PS Vita i 3DS.

Pratit će radnju samo prva dva filma iz trilogije – An Unexpected Journey i Desolation of Smaug, a sadržavati će punu postavu likova koje bi i očekivali, poput Gandalfa, Thorina i Bilbo Bagginsa. Likovi će prolaziti i boriti se kroz poznata područja poput High Pass, The Misty Mountains, Goblin-town, Mirkwood i Rivendell.

Pretpostavlja se da će treći i posljednji film u trilogiji, The Hobbit: There and Back Again, zakazan za izlazak pred kraj 2014. godine, dobiti zasebnu Lego igru. Prva tri screenshota iz Lego The Hobbita pogledajte ispod ovih riječi.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!