HCL.HR

Povampirilo se pola milijuna PC igrača, V Rising je novi hit na Steamu

Zoran Žalac 21.05.2022.   •   4 komentara


U prva tri dana od lansiranja vampirsku je igru V Rising zaigralo više od 500 tisuća PC igrača, potvrdivši joj status hita iz sjene.

Prije četiri dana na Steamu je lansirana igra V Rising – vampirski survival naslov u kojemu nam je cilj “postati novi Drakula”. Developer te igre ranije je već imao uspjeha s multiplayer igrom Battlerite, a čini se da su na dobrom putu da taj uspjeh nadmaše V Risingom. Naime, objavljeno je kako su njihovi vampiri u prva tri dana privukli 500 tisuća igrača, što se za manje razvikane igre na Steamu ne događa baš često.

Igru u ovom trenutku istovremeno igra i po sto tisuća igrača, a taj bi broj mogao skočiti jer prvi vikend tek slijedi. Reakcije na igru, koja je tek u early accessu, mahom su pozitivne. Pohvale se mogu čuti na relativno nisku cijenu od 20 eura, nezahtjevnost i dobar sustav borbe, a negativne kritike upućuju se na PvP i dosadu u solo igranju.

Naš primjerak V Risinga već je instaliran i Hrvoje planira čim prije zariti zube u njega.

Komentari (4)

  • ILoveGaming

    21.05.2022 - 15:40

    Igra je u ranoj fazi pa ga ne planiram još zaigrati. Gledao sam malo gameplay na youtube-u i djeluje mi kao odlična igra. Akcijski RPG izometrijskog pogleda sa survival elementima mračne atmosfere, prilično lijepe grafike i zanimljive borbe sa raznim šarolikim zvijerima. Postoji i sustav razvijanja charactera, level-up i podizanje statistika, skupljanja materijala za crafting te oruzja i opreme sa više razina rijetkosti. posebno me se dojmilo pretvaranje u vuka.

  • TopkeBosanac

    22.05.2022 - 23:12

    Igre koje imaju full release smore “brzo” jer fali dinamicnosti i contenta u njima i onda se radi na DLCovima, sto je ok ali se onda pitam, zasto se pare bacaju u facu ovim early accessima kojima trebaju godine da naprave nesto od te svoje igre, a procentualno i cinjenicno – ovakve igre nikada ne uspiju. Cast rijetkim izuzetcima kojih se u ovom trenutku ne mogu sjetiti 🙂

  • Rastmahatta

    23.05.2022 - 08:17

    Ovako mi na prvi pogled izgleda jako dobro

  • Eomund

    23.05.2022 - 16:38

    kao necemo pre-order platiti jer igra moze imati bugove, pa uzmemo early access svjesni da igra moze imati bugove, samo po povoljnijoj cijeni 😉

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?