HCL.HR

Povećane nagrade na našim WoT turnirima, okupite tim i prijavite se!

Igor Belan 14.01.2016.   •   0 komentara   •   Esport, HCL objave


Dijelimo preko 120 000 WoT golda ovog vikenda kroz dva World of Tanks natjecanja na ESL-u. Što se čeka? Prijavite se!

world-of-tanks

Dobre vijesti ljudi. Naš prethodni Big Guns kup privukao je čak 33 ekipe zbog čega se Adria kao ESL WoT regija vratila na treći nagradni “tierlevel” čime su ujedno povećani nagradni fondovi na svim našim turnirima. To znači da ćete se ovog vikenda na našim standardnim WoT Adria Open i WoT Big Guns kupovima boriti za više slatkog, slatkog WoT Golda!

WOT KUPOVI OVAJ VIKEND

U petak u 19 sati igra se naš novi WoT Adria Open, 26. po redu. Riječ je naravno o 3 na 3 kupu, nagradni fond iznosi 33 000 golda, a podijelit će se na prvih 16 najboljih timova. Prijaviti se možete ovdje.

U subotu u 17 sati kreće novi WoT Big Guns kup. Bit će to naš 25. po redu kup za velike sedmeročlane timove – prijave su otvorene ovdje, a pozvani su svi zainteresirani timovi iz regije, kao i uvijek. Nagradni fond za ovaj kup iznosit će čak 98 000 golda, što ćemo također raspodijeliti po prvih 16 timova.

Obavili ste prijavu za naše kupove ovog vikenda? Odlično! Onda pročitajte naš standardni kratki sažetak uspjeha regionalnih WoT timova i vidimo se online u petak i subotu!

Prošli tjedan Elite Squad osvojio je prvi kup sezone – Big Guns #24 – pobjedom 3-1 u finalu protiv TWB Gaming. Na nedavnom europskom 5on5 YOLO kupu hrvatska ekipa WhoKilledBambi završila je na trećem mjestu. U nedjeljnom Go4WoT kupu na drugome mjestu završila je hrvatska ekipa `Put that cookie down!!!` koja se preimenovala u ‘PRMB Gaming’. Što stoji iza toga imena još ne znamo no nadajmo se da ćemo uskoro saznati.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?