HCL.HR

Poznat je datum izlaska filma Dumb Money o aferi GameStop

Josip Klanfar 13.03.2023.   •   1 komentara   •   Filmovi i serije


Sjećate se afere s dionicama GameStopa i podviga forumaša protiv brookera s Wall Streeta? E pa ekranizacija tog događaja je dobila ime, glumačku postavu i datum izlaska.

Dumb Money naziv je filma koji će ekranizirati događaje iz afere s manipulacijom dionica tvrtke GameStop. Kako piše portal Deadline, redatelj će biti Craig Gillespie, a glumit će Paul Dano (Riddler iz The Batmana), Nick Offerman (Bill iz The Last of Us), Seth Rogen (Mac Radner iz Neighbors), Sebastian Stan i još podosta glumaca čiji popis možete pogledati ovdje.

Od prije znamo kako će Dumb Money biti film po predlošku knjige The Antisocial Network autora Bena Mezricha, a datum premijere u kinu predviđen je za 20. 10. 2023. godine. Priča bi trebala biti prezentirana u stilu “David protiv Golijata”, što ova afera u suštini i je, a vidjet ćemo pobliži prikaz kako je grupa amatera investitora uspjela pomrsiti račune Wall Street ulagačima.

Podsjetimo, ovo je jedan od nekoliko projekta vezanih uz GameStop temu. Netflix također se bavi ovom temom, knjiga “To the Moon” i jedan dokumentarac koji za sada nema datum izlaska.

Komentari (1)

  • lepiakadodo

    14.03.2023 - 17:42

    Odlicno, bilo je ugodno citati kako su mali i nevazni pobjedili velike i odvazne, a kamoli pogledati film.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?