HCL.HR

Poznat je datum premijere četvrte sezone Stranger Thingsa

Lovro Maroševac 18.02.2022.   •   4 komentara   •   Filmovi i serije


Osim što smo doznali kada će krenuti emitiranje četvrte sezone Stranger Thingsa, saznali smo i nakon koje možemo očekivati njen kraj.

Serija Stranger Things osvojila je srca fanova 2016. godine kad je izašao na Netflixu. Braća Duffer su sa svojim projektom kroz naredne tri sezone rušili rekorde gledanosti na američkoj streaming usluzi. U tijeku je snimanje četvrte sezone serije koje je bilo nekoliko puta odgođeno zbog pandemije koronavirusa.

Četvrta sezona bit će najveća sezona do sada, barem po trajanju epizoda, jer se govori o tome da će sezona trajati dvostruko duže od prethodnih. To u prijevodu znači da bismo trebali očekivati epizode koje će nam oduzeti sat i pol životnog vremena. Netflix je bio velikodušan pa nam je objavio datum dviju premijera četvrte sezone. Prvi dio sezone izaći će 27. 5., dok ćemo se za drugi morati strpjeti do prvog dana sedmog mjeseca.

Nova sezona odvest će nas na nove lokacije, među kojima je i Kalifornija, a na kojima možemo očekivati puno zanimljivije zaplete od prijašnjih sezona. Osim što će četvrta sezona biti podijeljena na dva dijela, doznali smo i kada bi serija trebala završiti. Braća Duffer od samih početaka govore da žele završiti sa Stranger Thingsom kroz četiri ili pet sezona. Čini se da će im se želja ostvariti jer peta sezona trebala bi biti veliko finale serije.

Međutim, finale Stranger Thingsa ne znači kompletan kraj ovog svijeta. Braća Duffer malo su se zaigrala riječima pa su tako dali naslutiti da bismo nakon glavne serije mogli dobiti još nekoliko novih koje će proširiti univerzum Stranger Thingsa kakvog znamo. Koliko su popularne spin-off serije u današnje vrijeme, ne bi nas začudilo da za par godina dobijemo najavu nekog sličnog projekta iz Stranger Things svijeta.

Komentari (4)

  • atlas

    18.02.2022 - 11:21

    Da nema ugodaj 80tih tesko da bi vidili vise od sezone, dvije..

  • movie

    18.02.2022 - 11:32

    Malo je izmaklo kontroli ali štih gledanja i asocijacija na Gooniese i dalje me drže za ekranom. Svakako ću pogledati i ovu sezonu.

  • Sick Individual

    18.02.2022 - 11:53

    A ja sam pogledal sve i poslje prve sezone koja je bila čista magija stvari su krenule nizbrdo ali pogledat ću i ovo naravno

  • gamer12345

    18.02.2022 - 12:59

    Počeo sam gledati prvu sezonu, serija je za sad odlična

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?