HCL.HR

Nove lokacije i zapleti krasit će četvrtu sezonu serije Stranger Things

Lovro Maroševac 10.03.2020.   •   7 komentara   •   Filmovi i serije


Nadolazeća sezona trebala bi nam prikazati mnogo zanimljivih detalja – od novih lokacija do objašnjenja kako je određeni lik preživio kraj treće sezone.

Stranger Things je na male ekrane stigao 2016. godine i kroz svoj kratki životni vijek srušio mnoge rekorde gledanosti. Radnja se odvija kroz osamdesete godine prošlog stoljeća, a nova bi sezona mogla lagano ući u devedesete. Originalna serija Netflixa krenula je s produkcijom za četvrtu sezonu.

Nadolazeća sezona Stranger Thingsa snimat će se na novim lokacijama. Serija se kroz prethodne tri snimala u Atlanti, a sada će dodati mjesta u Litvi i Novom Meksiku. Momita SenGupta, potpredsjednica Netflixove produkcije, objasnila je razlog snimanja Stranger Thingsa na novim lokacijama.

„Četvrta sezona bit će veća, drska i puna zapleta. Ovo je prvi put da ćemo ju snimati izvan Atlante“, rekla je. Na pitanje o tome kako je Jim Hopper završio u Rusiji, kratko je odgovorila: „Da vam to kažem, morala bih se priključiti Programu zaštite svjedoka.“

Netflix je nedavno završio sa snimanjem u Litvi, gdje su odrađene scene zatvora u kojem je završio omiljeni šerif brojnih fanova. Povodom najave četvrte sezone ove popularne serije, na Netflixovom YouTube profilu izbačen je video, koji prikazuje Jima Hoppera u ruskom zatočeništvu. Datum izlaska još uvijek nije poznat, ali mnogobrojni fanovi predviđaju da će isti biti za vrijeme Božića ove ili tijekom obilježavanja godišnjice Černobilske katastrofe na proljeće sljedeće godine.

Netflix je u saveznoj državi Novi Meksiko 2018. godine kupio studio Albuquerque.  Iz američkog pružatelja streaming usluga spremni su potrošiti milijardu dolara na lokalnu produkciju kroz novo desetljeće. Do sada je potrošeno preko 150 milijuna dolara, a zaposleno 2000 prodavača te 1600 glumaca i osoblja.

Označeno sa: , ,

Komentari (7)

  • Sick Individual

    10.03.2020 - 12:44

    Prva sezona masterpiece poslije lagano downward trajectory

    • SanKa

      @Sick Individual, 10.03.2020 - 13:12

      nezz, meni je 3. bolja od 2. ,ali da, prva je najbolja

    • tryon

      @SanKa, 10.03.2020 - 13:15

      ajoj 3. je kao neki loš sitcom

    • PppPP

      @Sick Individual, 10.03.2020 - 22:39

      Ma gluposti, sve su sezone odlične, poneka lošija epka i to je sve

  • tryon

    10.03.2020 - 13:16

    bolje da ugase ovo govno i svoje živote svi oni koji su radili na trećoj sezoni

  • Negan

    10.03.2020 - 13:29

    Treća sezona, iako bi ostavila nerazriješene misterije i sl., poslužila bi kao kolko-tolko dostojanstven kraj za seriju. Klinci su se rastali, upside-down su zatvorili po petnaesti put, Hopper je “umro”, bla-bla… Kad sam vidio onu post-credit scenu s rusima, malo me stislo u trbuhu. Ne na lijep način. Ko voli, nek izvoli, ali počinju raditi preveliku sapunicu za moj ukus.

  • Darac83

    10.03.2020 - 20:20

    Tkogod je malo skužio, mogao je odmah znat da je Hopper živ i u ruskom zatvoru. Ali slažem se, treća mi je već bila malo navučena. Vidjet ćemo…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?