HCL.HR

Pratite finale Dota 2 Nvidia GeForce kupa

ToxarE 05.02.2014.   •   0 komentara


Vrijeme je i za finale Nvidia GeForce kupa u Doti 2 gdje će pobjednik osvojiti GeForce GTX 760 grafičku karticu i prolaz u veliko europsko finale.

Nakon četiri kvalifikacijska kupa za Hrvatsku i još četiri za zemlje koje spadaju u Balkans dio ESL-a, Dota 2 Nvidia GeForce kup bliži se svom velikom, europskom finalu. Igrači koji su završili na prvom i drugom mjestu u spomenutim kvalifikacijskim kupovima odlaze u finalnu borbu za vrijednu GeForce GTX 760 grafičku karticu, pri čemu će prva tri finalista osvojiti i prolaz na veliko europsko finale gdje će se boriti za ukupni novčani nagradni fond od 1500 američkih dolara.

Kroz četiri hrvatska kvalifikacijska kupa za svoje mjesto u hrvatskom finalu izborili su se sljedeći igrači:

Nvidia GeForce kup

A kroz četiri kvalifikacijska kupa za zemlje ESL Balkans regije, finale su si osigurala dva makedonska igrača te šest igrača iz Srbije:

Nvidia GeForce kup

Finale za hrvatske igrače održat će se 8. veljače, a dva dana kasnije, 10. veljače, igrati će se finale za igrače ESL Balkans regije. Naravno, sve se odvija putem ESL-a gdje možete saznati i više informacija o ovim lokalnim finalima putem sljedećih linkova.

ESL: Dota 2 Nvidia Geforce kup – hrvatsko finale ESL: Dota 2 Nvidia Geforce kup – ESL Balkans finale

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?