HCL.HR

Pratite osam najboljih LoL timova regije u borbi za titulu mjesečnih pobjednika

Igor Belan 02.02.2016.   •   1 komentara   •   Esport, HCL objave


Sljedećeg utorka u 20 sati navratite na naš ESL Twitch kanal svjedočiti borbi osam najboljih League of Legends timova u velikom finalu ESL Adria Open kupova 1. mjeseca.

esl-adria-open-LOL3

Nakon cjelomjesečnih borbi u našim tjednim LoL Adria Open kupovima, dobili smo osam najboljih timova koji će se susresti u velikom finalu 1. mjeseca. Tko će odnijeti titulu najboljeg LoL tima Adria regije za 1. mjesec moći ćete popratiti uživo na našem ESL Twitch kanalu u utorak 09.02. u 20 sati.

Sve mečeve finala još zanimljivijima će učiniti naš resident komentator Sa1na.

Ako vam je totalno krivo što se niste natjecali u našim LoL turnirima tijekom prvog mjeseca, ove subote krećemo sa serijom istih turnira za drugi mjesec. Prvi ovomjesečni LoL Adria Open održat ćemo u tradicionalno vrijeme – subota (06.02.) u 14 sati, a nagradni fond je standardan – 250€ Riot Pointsa i bodovi za mjesečno finale. Samo pratite link ispod za prijavu na turnir. GLHF!

INFO I PRIJAVA: ESL LoL Adria Open #33

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • LuckyPro GamingExper20745

    08.02.2016 - 23:54

    Ja također igram League Of Legends u timu sa svojim prijateljima i porilično smo dobri u toj igri,samo što 45% nas se želi prijaviti na ovakve turnire,a 55% nase ne želi,ali odluka jednom na kraju mora biti domešena,HaHa!!! :)!!!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?