HCL.HR

Pratite s nama predstavljanje igara za PlayStation 5

Zoran Žalac 11.06.2020.   •   HCL objave


Pridružite nam se u onome što bi trebala biti prava gamerska fešta. Urednički duo HCL portala za vas večeras komentira predstavljanje igara nadolazeće PlayStation 5 konzole.

Čekanju je došao kraj – vrijeme je da vidimo taj “next-gen”. Sony večeras premijerno otkriva igre za svoju nadolazeću konzolu – PlayStation 5, a mi ćemo taj događaj popratiti komentiranjem prezentacije. S vama će se večeras družiti HCL-ov urednički duo Igor Belan i Zoran Žalac. Prezentacija počinje u 22:00, no mi krećemo sa zagrijavanjem sat vremena ranije – u 21:00. A kako bi zagrijavanje bilo pravo, po tradiciji našeg Pidžama Partyja nešto ćemo i igrati. Ovoga puta to će biti NBA Playgrounds – malo arkadne košarke i obavezne fiskulture.

U ovom članku ubacit ćemo video našeg streama kojega ćete pronaći i na našem YouTube kanalu te Facebook stranici. Otvaramo također i mjesto za chat pa konferenciju možete komentirati ispod ovih redaka. Povremeno planiramo baciti pogled i na vaše komentare te ih istaknuti u live streamu, no većinu vremena s vama će ovdje biti ostatak uredništva HCL-a. Vidimo se u 21 sat!

[wise-chat channel=”Prezentacija igara za PlayStation 5″ theme=”lightgray” read_only_for_anonymous=”1″ show_user_name=”1″ allow_post_links=”1″ allow_post_images=”1″ show_message_submit_button=”1″]

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?