HCL.HR

Preciziran datum izlaska za Civilization: Beyond Earth

ToxarE 04.07.2014.   •   3 komentara


Futuristički strateški naslov Sida Meiera na PC platformi pojavit će se sredinom ove jeseni, potvrdio je izdavač 2K Games.

Vizionarska slika budućnosti pod redateljskom palicom Sida Meiera i njegovog Firaxis Gamesa, a u izvedbi ljubitelja strateških igara, ostvarit će se još ove jeseni. Naime, izdavač 2K Games najavio je kako Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth izlazi 24. listopada ove godine, kako je najavljeno zasad samo za PC (Windows) platformu. Za one koji su zaboravili, ili zapravo nisu ni znali, riječ je o igri koja je spiritualni nasljednik Alpha Centaurija, a formulu popularne „Civilizacije“ s povijesno-razvojnog aspekta pomiče na izgradnju budućnosti.

Igru je već sada moguće naručiti, a ukoliko se odlučite za to dobit ćete bonus sadržaj Exoplanets Map Pack, u obliku šest posebnih mapa (za multiplayer) koje su inspirirane stvarnim planetima izvan naše galaksije. Povodom ove objave, premijerno je demonstriran i gameplay s E3 sajma, a njega prenosimo u nastavku. Ako ste propustili primijetiti ideju iza novog, futurističkog Civilizationa, više detalja za vas imamo u našoj tekstualnoj najavi.

Komentari (3)

  • jancec

    04.07.2014 - 17:42

    Jedva čekam jer danas rijetko kad dolaze dobre strategije.

  • Apocalypse4987

    04.07.2014 - 17:46

    ovo čekam više nego gta!

  • BerkutOPz

    04.07.2014 - 18:07

    ova igra …ufff

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?