HCL.HR

Od danas možete besplatno isprobati igru Predator: Hunting Grounds

Zoran Žalac 27.03.2020.   •   7 komentara


Nadolazeća multiplayer igra Predator: Hunting Grounds ovoga vikenda ima otvoreno testiranje prije izlaska, a odvija se na PC-u i PlayStationu 4.

Od danas u 17 sati pa sve do nedjelje, 29. 3., igrači na PlayStation 4 konzoli i PC-u moći će isprobati nadolazeću igru Predator: Hunting Grounds. Radi se tu o multiplayer naslovu asimetričnog pristupa, što znači da se mečevi odvijaju u formatu 4 protiv 1. Četvero igrača igraju u ulozi vojnika, dok jedan igrač upravlja Predatorom ili Predatoricom.

U ovom beta testu bit će dostupna jedna mapa, Overgrowth, smještena u džungli Južne Amerike. Na toj mapi postojat će i AI neprijatelji s kojima će se morati boriti i vojnici i Predator. Po svakom ulasku u meč igračima se zadaje nasumična misija koja se sastoji od manjih zadataka. Primjerice, u jednoj takvoj misiji morate uništiti izvore goriva, sabotirati solarne ploče u neprijateljskom kampu, zapaliti drogu, očistiti zagađeni izvor vode i sl.

Dakako, glavni je cilj preživjeti meč – bilo u ulozi Predatora ili vojnika. Tijekom ovog testiranja vojnici će imati tri klase: Assault, Scout i Support, dok će se Predator moći igrati u klasama Hunter, Berserker i Scout.

Predator: Hunting Grounds na PC-u će se moći isprobati kroz Epic Games Launcher. Na PlayStation 4 konzoli trebat će vam pretplata na PlayStation Plus da biste isprobali igru.

Komentari (7)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?