HCL.HR

Predstavljajte svoju zemlju u popularnim igrama na ESL South East Europe Championshipu!

Patrik1717 26.10.2014.   •   4 komentara   •   ESL


Na velikom ESL natjecanju za zemlje Jugoistočne Europe igrat će se CS:GO, Hearthstone, LoL, SC2 i WoT, a ukupni fond nagrada je 5000 eura.

Vrijeme je da okupite tim i pokažete što ste naučili u jednom ozbiljnom eSports natjecanju u kojem predstavljate boje svoje zemlje. Uskoro kreće ESL South East Europe Championship, veliko eSports prvenstvo u igrama CS: GO, Hearthstone, LoL, SC2 i WoT otvoreno za igrače iz zemalja Jugoistočne Europe.

Točnije, prvenstvo je otvoreno za šest glavnih regija s ukupno 16 zemalja:

Pojedinačne zemlje: Mađarska, Bugarska, Turska
Skupine zemalja: Grčka i Cipar, Rumunjska i Moldavija, Adria (Srbija, Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija (FYROM), Malta, Kosovo i Albanija).

Naravno, svrha prvenstva je razvoj eSports scene u regiji omogućujući igračima iz različitih zemalja da se natječu i unaprijede svoju vještinu u omiljenim im igrama. HCL je suorganizator samog natjecanja, a HCL.hr portal medijski će pokrivati prvenstvo.

Ukupni novčani nagradni fond koji se nudi u završnoj fazi prvenstva je 5000 eura. Osim toga, za LoL i WoT postojati će i određeni nagradni fond u in-game valutama za kvalifikacijske kupove te natjecanje u skupinama. Ako ste ozbiljno zagrijani za CS: GO, Hearthstone, League of Legends, Starcraft 2 ili World of Tanks, svakako provjerite službenu objavu na stranicama ESL-a. Tamo ćete naći više detalja o načinu natjecanja, nagradama i o tome kako se prijaviti za natjecanje.

Komentari (4)

 • randic7

  26.10.2014 - 18:21

  Nebi bilo lose da i fifu ubace 🙂

 • Stipe PB

  26.10.2014 - 20:48

  Zašto nema Dote?

 • WaT30

  27.10.2014 - 08:36

  Mogli su jos vise drzava staviti u Adria grupu…

 • Dragan[MKD]

  27.10.2014 - 19:01

  Pa moglo je i bez FYROM da prođe. Nema grci tu 😉

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!