HCL.HR

Predstavljamo veliki Nvidia World of Tanks turnir za igrače iz Hrvatske i Srbije!

Igor Belan 05.03.2015.   •   3 komentara


Virtualni tenkisti iz Hrvatske i Srbije od danas se mogu prijaviti za veliko natjecanje u World of Tanksu s GTX 960 karticama iz Nvidije kao glavnim nagradama!

Nvidia i HCL s ponosom predstavljaju veliko online natjecanje za igrače World of Tanksa iz Hrvatske i Srbije. Igrat će se u formatu 3 na 3, a borbe će sigurno biti eksplozivne i žestoke jer najbolji timovi dobivaju po tri Geforce GTX 960 grafičke kartice iz Nvidije. Budući da pričamo o dva odvojena natjecanja, po jedno za svaku zemlju, Nvidia sponzorira cijeli događaj s ukupno šest grafičkih kartica!

Po jednu Geforce GTX 960 grafičku karticu dobiti će svaki član pobjedničkog tima koji dogura do finala turnira za svoju zemlju, no Nvidia je također osigurala vrijedne i jedinstvene poklon pakete za timove koji završe na drugom i trećem mjestu.

Nvidia World of Tanks Balkans

Da bi uopće došli do velikog finala i borbe za vrijednu grafičku karticu te poklon pakete, ekipe će prvo morati pokazati što znaju o uništavanju tenkova kroz kvalifikacijske kupove. Organizirati ćemo točno četiri kvalifikacijska kupa kroz ovaj i sljedeći mjesec, a po dva najbolja tima iz svakog od njih osigurat će si mjesto u finalu svoje zemlje.

Prvi kvalifikacijski kup igrat će se u subotu 21.03. u 19 sati, kako za Hrvatsku tako i za Srbiju, a zainteresirani timovi mogu se prijaviti na kup za svoju zemlju od danas pa sve do samog početka prvih kvalifikacija. Veliko finale za obje zemlje na rasporedu je za 18.04.

LINK: Nvidia World of Tanks natjecanje – prijave timova i informacije

Nvidia World of Tanks Balkans - raspored

Na svaki od ovih dana igrat će se po dva kupa – jedan za hrvatske i jedan za srpske igrače, a kao što smo rekli – samo dva najbolja tima na svakom kvalifikacijskom kupu proći će dalje do finala za svoju zemlju. Ako vam je ovo prvi susret s ESL-om, platformom preko koje organiziramo i ovo natjecanje, proučite ovaj vodič za početnike i slobodno pitajte ispod u komentarima ako vam nešto nije jasno.

Iako smo ovaj put fokusirani na igrače iz Hrvatske i Srbije, redovito organiziramo slična natjecanja u WoT-u i za druge zemlje iz regije, a isto činimo i za igre poput League of Legendsa te Hearthstonea. Na vama je samo da učite igrati, vježbate, formirate timove i pratite HCL za sve aktualne vijesti o regionalnim turnirima na ESL-u.

GLHF!

Komentari (3)

  • kudoshi

    05.03.2015 - 15:59

    Hoceli Biti prenos ? i ako hoce gdje na twichu ili ?

  • Mojsije

    05.03.2015 - 16:14

    Trenutno radimo na tome da osiguramo stream ali vrlo vjerojatno samo velikog finala. Svi detalji za kupove biti ce objavljeni kroz nekih tjedan dana kada cemo najaviti i stream ukoliko ga rijesimo na zadovoljavajucoj razini. Takodjer, ukoliko ce ga biti – biti ce na twitchu.

    • cakebomb

      @Mojsije, 05.03.2015 - 16:34

      Onda stavite link

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?