HCL.HR

Prerada Link’s Awakeninga dobila je datum izlaska

Filip Zorić 12.06.2019.   •   0 komentara


Nintendo nam je tijekom svoje E3 konferencije otkrio kojeg se datuma budi prerada The Legend of Zelda: Link’s Awakeninga.

Prije nekoliko mjeseci najavljena je prerada za klasični Game Boy naslov The Legend of Zelda: Link’s Awakening. Nintendo nam je za vrijeme svoje E3 prezentacija odlučio otkriti datum izlaska za tu igru, a on glasi: 20. 9. 2019.

Na konferenciji smo vidjeli još jedan uzbudljiv trailer za igru u kojem nam je otkrivena zanimljiva nova mehanika. Naime, igrači će u ovoj preradi moći graditi tamnice tj. dungeone od mnoštva različitih prostorija. Nakon što je dovršena gradnja, Link će u tamnici imati brojne nagrade za prikupiti. S obzirom da su tamnice jako bitni segmenti Zelda igara, ovo bi trebao biti zanimljiv dodatak Link’s Awakeningu.

Ako jučer niste pratili Nintendo Direct, treba reći da prerada Link’s Awakeninga nije bila jedina prikazana igra u Zelda serijalu. Nintendo je također najavio kako je u izradu krenuo nastavak hvaljene avanture The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?